Дієта Кетрін Зети-Джонс

Супова дієта + кілька секретів вживання будь-якої їжі = красива фігура і спокусливі форми знаменитої актриси.

На думку Кетрін Зети-Джонс, зайва вага ніколи не з'явиться, якщо не їсти "на ходу". Для будь-якого прийому їжі - будь то сніданок, обід, вечеря або навіть кава-пауза - актриса відводить не менше 30 хвилин. Адже хто добре пережовує їжу, той наїдається набагато меншою кількістю!



Сніданок: 1 продукт на вибір. 100 г знежиреного сиру, 125 г. натурального йогурту, 200 г овочевого салату, 1 яйце круто, 100 г консервованої кукурудзи, 75 г вареного м'яса. Плюс до цього 1 фрукт, 25 г шматочком хліба з висівками, каву або чай без цукру.

В обід і вечеря - тільки супи. Віддавайте перевагу овочевим і нежирним супів. Ніяких вершкових крем-супів! Якщо ви готуєте суп на м'ясі, злийте перший бульйон (відразу після закипання), налийте в каструлю чистої води і варіть заново. Так бульйон буде менш жирним. Замість солі краще використовувати соєвий соус та спеції, причому всі зелені приправи краще додавати за пару хвилин до готовності - так вони збережуть більше корисних властивостей. Порції в обід або вечеря повинні становити не більше 350 г.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі