Дієта Кайлі Міноуг

Кайлі Міноуг - визнаний еталон стрункості і дуже красивої фігури. Як їй вдається зберегти такі бездоганні і спокусливі форми, не набираючи зайву вагу ні за яких обставин?



За твердженням самої співачки, дієта доктора Мішеля Монтіньяка творить з нею просто чудеса. Кайлі навіть спеціально купує їжу в кафе Мішеля Монтіньяка в Лондоні. Однак, щоб слідувати системі живлення Мішеля Монтіньяка, зовсім необов'язково купувати їжу в столиці туманного Альбіону.

Ось головні принципи знаменитого дієтолога, яким слідує зірка світового шоу-бізнесу.

1. Табу - цукор, картопля, білий рис і пиво.
2. Харчуватися необхідно тричі на день в один і той же час.
3. У меню Кайлі обов'язкові є наступні продукти: фрукти, вівсянка, цільнозерновий хліб, маложирний сир, чай, кава без кофеїну, салат з огірків, курка, грибний суп, йогурт
4. Необхідно пити багато води в перервах між прийомами їжі.
5. Виключити продукти з високим глікемічним індексом і різко обмежити насичені жири. Більше вживати клітковини, овочів, фруктів, грибів.
6. Хлібобулочні вироби їсти тільки в першій половині дня.
7. На сніданок необхідно заповнювати об'єм шлунка низькокалорійними і термічно не обробленими продуктами - соками, овочами, фруктами.

Кейлі Міноуг стверджує, що, завдяки Мішелю Монтіньяку, вона точно знає, як схуднути і без праці підтримувати ідеальну вагу


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі