Дієта 90-60-90



Причиною появи зайвих кілограмів дуже часто є тривалі свята з невгамовним споживанням смачних страв. Також винуватцем цього сумного явища може стати черговою «виток» депресії. І в тому і в іншому випадку від запасів жиру допоможе позбутися користується великою популярністю дієта 90-60-90.



На чому грунтується ефект схуднення?

Дана дієта істотно обмежує споживання жирів, зате виводить на перший план білки і корисні вуглеводи, що знаходяться в рослинній їжі.

Фрукти і овочі надають організму безліч корисних елементів і при цьому приносять лише мінімум калорій - складні вуглеводи, мінерали і вітаміни запобігають авітаміноз і занепад сил. Повна відмова від солі сприяє виведенню з організму зайвої рідини і допомагає позбавитися від набряків.

Білкова їжа, яка становить основу раціону, не дає «померти» від голоду, а крім того, не дозволяє організму використовувати в якості їжі власні м'язи. Дієтологи наголошують, що білок на вечерю гарантує парадоксальний ефект - зайвий жир йде саме уві сні. Грам білка містить всього 4 ккал, при цьому 1 ккал організм змушений витрачати на його переробку. Дуже важливо також, що білкова їжа сприяє позбавленню від депресії - вона стимулює вироблення гормону щастя.

Меню дієти для швидкого схуднення

Дієта триває лише тиждень, на цей час доведеться повністю відмовитися від солі, цукру, будь-якого жиру й алкоголю. Наведене меню змінювати не можна, інакше ефект буде не повним. До обіду 4:00 не варто нічого їсти і пити. Втрата ваги за час дієти досягає 7-10 кг.

• Сніданок: нежирний сир - 200 г або пісна каша, а також будь-який фрукт - 1 шт., Чай (кава) або мінеральна вода без газу
• Обід: куряча грудка або риба у відварному вигляді, а також овочевий салат, заправлений лимонним соком, будь-який фрукт - 1 шт. і зелений чай
• Полудень: кисло-солодкий фрукт
• Вечеря: нежирний сир - 200 г (як варіант, кефір - 200 мл)

Додаткові рекомендації

Щоб дієта 90-60-90 принесла найкращий ефект варто регулярно виконувати комплекс вправ. Якщо такої можливості немає, доведеться відмовитися від транспорту і ліфта (принаймні, в розумних межах). Можна приділити увагу бодіфлекс - дана система вправ заснована на напрузі певних груп м'язів і на аеробному диханні, тому не вимагає великих витрат часу, забезпечуючи при цьому гарний ефект.

Дієта 90-60-90 дозволить істотно схуднути за малий відрізок часу, проте не забувайте - короткочасні дієти найчастіше забезпечують лише дуже неміцний результат.

Радикальна дієта для швидкого схуднення


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі