Як схуднути до зими?




Переривши всі можливі довідники, прочитавши на сайтах всю можливу інформацію про схуднення, важко прийняти рішення як саме допомогти організму скинути зайву вагу і влізти в такий модний, але маленький пуховик.


Наші кілька порад допоможуть схуднути швидко. Потрібно враховувати, що найшвидший шлях до втрати ваги, різний для кожної людини. Звичайно, загальні знаменники завжди присутні, такі як здорове харчування і фізичні вправи, які не тільки приведуть до втрати ваги, але і збережуть тіло здоровим. Головне - йти до кінця. Звичайно, літній час пропонує безліч можливостей для людей, щоб схуднути. Як правило, люди одержують більше фізичного навантаження влітку, тому що вони проводять більше часу за межами дому і більше активні. Але скинути зайву вагу в осінньо-зимовий час теж під силу будь-кому. Дотримуючись цих простих рекомендацій ви зможете схуднути до зими.



Встановіть реалістичні цілі щодо схуднення. Якщо ваш спортивний пуховик злегка обтягує вас, тоді скинути кілька зайвих кілограмів буде дуже просто.

Запишіться в тренажерний зал і складіть графік, коли ви збираєтеся його відвідувати. Спортзали пропонують багато способів реалізації вашого бажання схуднути і скорегувати фігуру.

Можна не тільки займатися на тренажерах, але і грати в різні спортивні ігри.

Будьте активні дома. Якщо на вулиці вже холодно, то є вправи, які ви можете зробити вдома, наприклад, присідання і віджимання будуть сприяти втраті ваги.

Харчуйтеся правильно. Переконайтеся, що ви їсте багато фруктів і овочів, уникайте жирної їжі і фаст-фуду. Вибирайте продукти, які вам подобаються. Навчіться готувати здорові, низькокалорійні блюда з високим вмістом клітковини. Хороше харчування не означає, що їжа повинна бути одноманітною.

Їжте менше, але частіше. Таким чином ваше тіло буде швидше спалювати калорії. Крім того, міні-харчування допоможе запобігти переїданню.

Заведіть харчовий щоденник. Це допоможе вам визначити, як ви зможете поліпшити своє харчування.

Будьте відповідальні. Якщо ви пропустили один день в тренажерному залі, працюйте більше на наступний день.

Заведіть нове хобі спортивної спрямованості - гра в баскетбол, теніс або бадмінтон, танці, плавання і т.д. Ви будете худнути і отримувати задоволення одночасно.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі