Фітнес від Мадонни: швидке схуднення чекає на вас!


У нашій країні недавно було оголошено про відкриття першого фітнес-клубу мережі, що належить Мадонні. Hard Candy цього року планують відкрити в декількох містах України і Росії. Менеджери мережі впевнені, що їхній заклад може запропонувати любителям фітнесу набагато більше, ніж поширені у нас клуби. Вся справа в спеціальних тренуваннях, які розробляв особистий тренер Мадонни, спільно з командою експертів і фізіологів, що відповідно покращить ефективність схуднення.



Фітнес від Мадонни: особливості

У клубі є звичайний звичний нам тренажерний зал, але весь акцент робиться зовсім не на нього. Головна «фішка» клубу - авторське тренування Ніколь Вінхоффер Addicted To Sweat. Головна відмінність його від звичайних фітнес-уроків - ненудний формат. Всі вправи орієнтовані на спеціально складені провідними світовими діджеями композиції. Так що на цьому уроці ви не почуєте набридлі мелодії.

Тренування Addicted To Sweat спрямована на розвиток гнучкості, сили і витривалості. Еталоном класу є гармонійно розвинене тіло танцівниці сучасних танців. Так що побоюватися занадто накачаних м'язів або надмірного схуднення від цієї системи не варто.

При цьому в одному уроці об'єднані силові й кардіосегменти, так що відвідувати додаткові уроки не потрібно. У фітнес-форматі урок триває 60 хвилин. Автор тренування рекомендує займатися чотири рази на тиждень, а в «додатковий» час відвідувати хореографічні класи для закріплення результатів схуднення.

Незважаючи на те, що Ніколь - професійна танцівниця, яка зробила кар'єру саме як артист і постановник танців, кардіоблоки досить прості і доступні для людини з нульовою хореографічною підготовкою. Однак сам клас не розрахований на новачків, скоріше, це інтервальний урок середнього рівня складності. За одну годину ви пропрацюєте всі м'язи тіла, спалите більше 500 ккал і отримаєте заряд бадьорості на весь день.

Фітнес від Мадонни: для кого

Перш за все, задоволення відвідувати фітнес клуб Мадонни - досить дороге. Нова фітнес-мережа має намір конкурувати з елітними клубами, тому цінова політика в закладі відповідна. В цілому ж, клуб обіцяє бути орієнтованим на численні танцювальні та силові класи в групі, а не на персональний тренінг.

Кому варто зайнятися фітнесом від Мадонни? Ймовірно, тим, хто досить давно обертається в світі фітнесу і не чужий такого явища як мода. Адже Hard Candy «загрожує» автоматично потрапити в список наймодніших місць Києва.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі