Очищаюча фруктова дієта



Бажаєте не тільки втратити у вазі, але й позбавити організм від шкідливих заощаджень? У цьому допоможе популярна очищаюча фруктова дієта. Пропонуємо вам дізнатися, що вона собою представляє. 



Коротко про користь фруктів 

Фрукти буквально насичені корисними мінералами і вітамінами. До їх складу входять пектини і харчові волокна - вони благотворно впливають на перистальтику кишечника і нормалізують роботу шлунка. Корисні цукру (глюкоза, фруктоза, сахароза) надають енергію мозку і тіла. Рослинна їжа оздоровлює організм, нормалізує тиск, виводить холестерин і нейтралізує вільні радикали.

Раціон очищаючої фруктової дієти.
Варіант № 1 

Перший день дієти

• Сніданок: стакан свіжоприготованого фруктового соку і будь-який фрукт
• Обід: салат з кисло-солодких фруктів і склянку негазованої мінеральної води
• Вечеря: салат з кисло-солодких фруктів і свіжоприготований фруктовий сік

Другий день дієти

• Сніданок: фруктове асорті і негазована мінеральна вода
• Обід: салат зі свіжих овочів і негазована мінеральна вода
• Вечеря: овочі у відварному вигляді, а також пара кисло-солодких фруктів

Третій день дієти

• Сніданок: фруктове асорті і стакан свіжоприготованого фруктового соку
• Обід: салат зі свіжих овочів і склянку негазованої мінеральної води
• Вечеря: суп з кількох видів овочів

Даною дієти варто дотримуватися всього 3 дні, за цей час зазвичай вдається швидко схуднути на 3-4 кг зайвої ваги. Повторити процес очищення організму можна не раніше, ніж через місяць.

Раціон очищаючої фруктової дієти.
Варіант № 2 

У цьому варіанті раціон можна складати самостійно, слідуючи загальному принципу: їсти можна лише рослинну їжу. На першому плані, виходячи з назви, знаходяться фрукти, друге місце займають овочі, ну а третє по праву належить горіхам і цільним або пророщеним зернам. Протягом дієти необхідно пити великий об'єм рідини, який дозволить очистити організм.


Тривалість цієї дієти - 1-2 тижні. Середня втрата ваги складає 0.7 кг за день. 

Протипоказання дієти

Очищаюча фруктова дієта протипоказана людям, що мають серйозні проблеми з шлунково-кишкового тракту. Щоб дієта принесла користь, до неї варто приступати після консультації з лікарем.

Дана дієта досить радикальна - відсутність жирів і білків в раціоні може нанести шкоду. Наша вам порада - не дивлячись на всю користь очисних процедур, не захоплюйтеся ними надмірно і не перевищуйте рекомендованих термінів.




Успіхів вам у схудненні!

Коментарі