Як легко і швидко схуднути?



Відпустка закінчилася. Начебто відчуваємо себе відпочившими і посвіжілими, але водночас стали ніби важчими. В чому ж причина нашого з Вами такого настрою. Спробуємо розібратися.


У відпустці на відпочинку ми не тільки гуляємо, плаваємо, купаємося, тобто ведемо більш активний спосіб життя, але ще й дозволяємо собі "трохи"))) розслабитися. А розслаблення це складається з солодких десертів, зайвого шматочка торта, вечірнього походу в ресторан або бар, де іноді без міри поглинаються спиртні напої. Ось Вам і зайві кілограми на Вашому "відпочившому" тілі.)))


Як легко повернути собі свою струнку фігуру, як знову стати спортивної та підтягнутою, як легко і швидко схуднути після відпустки нам розповість доктор Олена Малишева.



Ось декілька нескладних правил від Олени Малишевої: як легко і швидко схуднути:

1. Замінити алкоголь на зелений чай

На відпочинку ми найчастіше відриваємося на всю котушку і часом дозволяємо собі випити келих вина за обідом. А вино або будь-який інший алкоголь - це прямий шлях до зайвих кіло.

І все тому, що спиртне - це високоенергетичний матеріал, він йде на витрату енергії, і в результаті, коли ми випиваємо, наш організм забуває спалювати нашу власну енергію - наші накопичені жирові відкладення. Тому, якщо виключити алкоголь, організм почне вимагати енергію і забирати жири з проблемних місць і ви схуднете.

2. Обдурити шлунок

Коли ми сідаємо за стіл, то намагаємося наїдатися до повної ситості. Наш шлунок розтягується і набивається. Щоб їсти менше і при цьому не відчувати себе голодним, можна просто обдурити шлунок, з'ївши перед основною стравою одне яблуко. Цей фрукт не-калорійний, він містить грубі волокна і клітковину. І, взявши за правило з'їдати спочатку яблуко, а потім свій обід або вечерю, ви будете їсти менше, адже шлунок частково наповниться, а значить, багато є не доведеться.

3. Виключити вуглеводи, що швидко засвоюються

У булках, тістечок та інших смакоті містяться бистроусвояемие вуглеводи. Коли ми з'їдаємо здобу, рівень цукру в крові різко підскакує вгору і так само різко падає, наступає новий напад голоду.

І, таким чином, ми починаємо багато їсти. Мозок вимагає глюкози, а чим більше булок та тістечок ми з'їдаємо, тим більше додаємо у вазі (з кожної молекули цукру виходить дві молекули жиру).

Але в оточенні грубих волокон, таких як хліб з цілісного зерна або зелень, цукор засвоюється повільніше, а значить, зайва вага йде. Отже постарайтеся виключити з раціону вуглеводи, що швидко засвоюються і замінити їх грубими волокнами і клітковиною.

4 Розбавляти солодкі напої

Щоденне вживання однієї-двох склянок соку з часом стає одно цілої пісочниці цукру. А цукор стимулює апетит.

Якщо відмовитися від соку зовсім для вас занадто важко, то постарайтеся наполовину розбавляти його водою. Тоді цукру в організм потрапить менше і відповідно зменшиться апетит.


Худніть легко і швидко!

Коментарі