Дієта "Вечеря Мінус" для швидкого схуднення


 Дієта Вечеря Мінус проста і доступна. Вона не вимагає підрахунку калорій і приготування спеціальних дієтичних страв. Все, на що вам доведеться себе приректи - це повна відмова від вечері. Вважаєте, що така дієта просто не може забезпечити хороший результат? Спробуйте і переконайтеся в зворотному.



Основні принципи дієти для схуднення "Вечеря Мінус"

Дана дієта не накладає заборони на будь-які продукти і не змушує виключати важливі елементи живлення. Єдиному обмеження підлягають «погані» жири - після вживання жирної скибочки ковбаски не завадить нейтралізувати негативний вплив, вживши пару скибочок ананаса або половинку грейпфрута. В ідеалі ж варто контролювати кількість такої їжі, оскільки ніякої користі організму вона не приносить. Загалом раціон може бути вельми різноманітним і обов'язково повноцінним.

Сніданок - найголовніший прийом їжі. Навіть якщо раніше ви не могли змусити себе вранці з'їсти маленький шматочок хліба або ложку каші, дана дієта допоможе вам щиро полюбити ранню трапезу. Сніданок може бути доповнений улюбленим десертом - це зарядить енергією і запобіжить депресію.

Обід можна пропускати в жодному разі. Повноцінно наситившись в середині дня, вам буде набагато легше відмовитися від пізньої трапези.

Останній перекус повинен завершитися до 17.00-18.00. Після цього будь-яка їжа знаходиться під повною забороною. Пояснюється це тим, що в більшості випадків наша вечірня активність дуже невелика і з'їдені калорії повністю не витрачаються. Якщо ж організм не отримує ніякої їжі, то він змушений використовувати власні жирові запаси.

Після часу «Х» дозволяється пити будь-яку кількість несолодкої рідини (трав'яних чаїв, води, зеленого чаю). Протягом дня також не варто забувати про вживання води - вона дозволить вам повноцінно очистити організм.

Що допоможе відволіктися від бажання повечеряти?

Щоб прийшовши з роботи, не накинутися на їжу, обов'язково пообідайте. Увечері, якщо відчуття голоду вас не покидає, рушайте на прогулянку, в спортзал або в кіно, це теж допоможе схуднути. Добре відволікає рукоділля або інше хобі. Багатьох рятують заняття йогою або просто медитація. Перед сном рекомендується прийняти теплий душ, а ще краще - поніжитися у ванні з додаванням солі в «компанії» з ароматичними свічками і чашкою трав'яного чаю (іноді не шкідливо додати в нього 1 ч.л. натурального меду).

Результати дієти "Вечеря Мінус"

Втрата ваги на такій дієті відбувається поступово, абсолютно не завдаючи шкоди організму. Найчастіше можна схуднути на 1-2 кг за тиждень. Якщо вечори присвячувати активним заняттям в тренажерному залі, то втрата ваги може трохи збільшитися.

Дієта Вечеря Мінус допоможе вам поступово втратити кілька надмірно «впертих» кілограмів. Вона по праву вважається одним з найбільш правильних методів позбавлення від зайвої ваги.


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі