Схуднути за день


Всі прекрасно розуміють, що втрата ваги за рекордно короткий термін не буде здоровою і комфортною для організму, але часто напередодні відповідальних заходів і подій проблема зайвої ваги стає особливо актуальною, і на думку приходять всілякі способи, якими можна хоч трохи покращити свою форму на кілька найближчих днів. 
У такі моменти в голові з'являються сумніви: чи настільки хороший наш спосіб життя? Що не дає нам підтримувати себе у чудовій формі? Але змінити режим, меню та й весь спосіб життя можна через кілька днів, після того, як подія вже опиниться в минулому, але зараз потрібно подумати про те, як правильно, з мінімальними втратами здоров'я схуднути за день. 



Напередодні дієти не їжте нічого на вечерю і лягайте спати так рано, наскільки можете. Прийміть перед сном розслабляючу і заспокійливу ванну з відваром м'яти і ромашки, додайте морської солі і пару крапель аромамасла, до речі, саме таку рекомендацію дає і дієта Малишевої. Ванна як доповнення до дієти рекомендується багатьма дієтологами.

Схуднення за день 
Протягом дня дієти, за який передбачається схуднути, можна їсти тільки деякі продукти: мінеральна вода без газу (1,2 літра), 1 лимон, 150 грам свіжого ананаса, 1 грейпфрут, 2 свіжі огірки, зелений чай і відвар шипшини (500 мілілітрів , без цукру).

Цукор, сіль, мед, спеції, соуси до продуктів додавати не можна. 

Постарайтеся їсти часто, але розмір порції не повинен перевищувати 50 грам. Споживати рідину почніть з ранку, випивайте натщесерце дві склянки мінеральної води.

Вранці наступного дня натщесерце випийте 2 склянки чистої води з соком свіжого лимона, а через 30 хвилин можете снідати. Перший прийом їжі має складатися з 150 грам вівсянки на воді, а після того, як з'їсте кашу, випийте зеленого чаю з однією ложкою меду. До наступного прийому їжі почекайте 3 години.

Цей екстрений метод схуднення можна застосовувати лише раз на 2 місяці. Щоб не влаштовувати організму стрес, знайдіть для себе відповідну і більш щадну дієту, яка скорректіруюет ваш раціон, виходячи з принципів здорового і правильного харчування. Багатьом у цьому випадку підійде дієта Бородіної.

Протипоказання дієти

Така дієта неприйнятна для людей, у яких підвищена кислотність шлунка, понижений тиск, схильним до алергій і мають деякі захворювання серцево-судинної і нервової систем, вагітним і годуючим жінкам, дітям і підліткам.

Ті, кому дозволяє здоров'я, не помічають після дня дієти негативних наслідків для організму. Можливо, як і більшості, вам здасться, що почуття голоду візьме над вами верх і ви не зможете заснути, якщо не з'їсте ще чого-небудь. Але досить впоратися з цією думкою один раз, і на наступний день ви будете вдячні собі за рішучість у добавок до втрати ваги. Єдине, чим можна себе трохи побалувати - часточка лимона, яку потрібно жувати без цукру. Цей фрукт чудово перебиває почуття голоду, але будьте уважні до реакції зубної емалі - лимонна кислота може пошкодити  її, тому полоскайте рот бальзамом для зубів і ясен або звичайною водою.

Радикальна дієта для швидкого схуднення

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі