Як схуднути після свят?

Новорічні свята пройшли незабутньо, та так, що з'явилася зайва вага? Не переймайся і не думай кидатися в паніку, сьогодні пропонуємо тобі статтю про те, як схуднути після свят


Вихід один - дієта?
Не здумай слідувати всім новомодним дієтам, які радять глянцеві жіночі журнали. Дієту повинен підбирати фахівець, якщо вона дуже жорстка. Існують, звичайно, прості дієти, які підходять для «домашнього» використання. Однак завжди необхідно з обережністю підходити до різних дієт.

Будь-яке схуднення може привести до наступних наслідків:

1. Ти дійсно схуднеш;

2. За час дієти ти схуднеш на кілька зайвих кілограмів, а протягом наступних днів - набереш в два рази більше кілограмів зайвої ваги;

3. Голодування, брак звичайного раціону харчування може істотно ускладнити життя і тобі, і оточуючим людям, бо голодні люди, як правило, більш схильні до подразнень.

4. Постійне задавание питанням «скільки калорій потрібно в день щоб схуднути» можуть також призвести до стресів;

5. Брак вітамінів та інших поживних речовин може призвести до проблем зі шкірою, волоссям та нігтями.

Не нашкодь собі - худни правильно!

Коли  почнеш боротьбу із зайвими кілограмами старайся не нашкодити собі. Тобі необхідно пам'ятати, що:

1. Схуднути тільки на одній дієті без використання фізичних навантажень нереально! Потрібно вести активний спосіб життя, після новорічних свят вставай на лижі, ковзани, зрештою, санки - відмінне проведення часу з друзями на свіжому повітрі. Хто сказав, що ти вже вийшла з того віку?

2. Відсунь у бік дієти, в яких гарантується результат схуднення на 10 кілограм за 3 дні. Це неможливо, а також згубним чином позначається на організмі.

3. Худнути потрібно поступово, а не так, що відразу «бац!» і ти на дієті. Потрібно підготувати свій організм до скорочення об'єму їжі і зміну раціону харчування.

4. Калькулятор калорій - чудове винахід, який дозволяє порахувати, скільки в день потрібно вживати калорій, щоб не погладшати. Обов'язково скористайся ним при схудненні.

Сайт 100 способів схуднути! пропонує тобі приблизний зміст дієти, щоб схуднути на пару кілограмів за 2-2,5 тижня:

Сніданок - мюслі з молоком або кефіром, бутерброд з сиром, чай;

Обід - суп (неважливо який), овочевий салат, шматочок хліба, чай;

Полудень - будь-який фрукт, крім винограду;

Вечеря - кефір, фрукт на вибір;


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. а мені не треба худнути після свят бо їх я провела з мінімальним калорійним перебором :)

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім23:43

    файно тобі! я мені конче треба схуднути і не тільки після свят, а взагалі і назавжди... треба якимись фізичними вправами для схуднення зайнятись...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар