Вправи для схуднення живота


В наші дні від зайвої ваги страждає величезна кількість людей. Багато хто намагається боротися з цією проблемою і пробують різні способи схуднення. Нерідко, перепробувавши всілякі дієти, жінки починають замислюватися про те, чому жорсткі обмеження в їжі не призводять до бажаного ефекту.


Насправді відповідь проста — без фізичних навантажень дієти марні. Закінчивши курс "голодування", ви  тут же набираєте втрачені кілограми назад. Звичайно, багатьох дівчат перспектива обов'язкових вправ зовсім не радує. Тому, щоб отримати струнку фігуру, треба набратися терпіння.

Позбутися зайвого жиру можна тільки за умови регулярних фізичних навантажень. Вправи для схуднення живота зовсім не складно виконувати самостійно. Ви можете робити їх будинку в будь-який зручний час. Єдина умова - не їсти за годину перед заняттями.

Приступаючи до вправ для схуднення слід вибрати найпростіші рухи. Наприклад, нахили і скручування. Хороший ефект надає підйом ніг або тулуба з положення лежачи. Такі вправи вважаються класичними і знайомі всім зі шкільних уроків фізкультури.

Спочатку у вас можуть з'явитися болі в області талії через незвичність рухів. Коли пройдуть перші тижні занять, ваш організм звикне до навантажень від вправ для живота, тому далі слід збільшувати кількість повторень. При цьому не варто дуже старатися. Велике навантаження на м'язи живота збільшить їх розмір, в такому випадку ви можете взагалі позбутися талії.

Щоденні тренування необхідно поєднувати з обмеженнями в їжі. Якщо ви хочете схуднути, неодмінно відмовтеся від солодкого, жирного і мучного. Треба харчуватися правильно, включаючи в свій раціон багато свіжих фруктів, зелені і овочів. Слід відмовитися від напівфабрикатів і газованих напоїв. Це ефективна проста дієта, яка не вимагає строгого посту.

Коли ваші обсяги зменшаться, треба буде підтримувати хорошу форму. Для цього достатньо виконувати вправи для схуднення живота кілька разів на тиждень.

При бажанні ви можете включити в свої регулярні заняття комплекси вправ з шейпінгу або аеробіки. Добре впливають на організм пробіжки і відвідини басейну. Якщо у вас є якісь захворювання, то перед тим, як посилити свою фізичну активність, проконсультуйтеся з лікарем.


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім20:18

    дуже гарні вправи! мені сподобались! Тепер буду займатись і худнути)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар