Схуднути до Нвого року! Швидко і ефективно! Без шкоди для здоров'я!

Чи можливо схуднути до свят, не голодуючи і не надриваючись в спортзалі? Так! Це можливо! Відомий американський дієтолог Марла Хеллер пропонує скористатися спеціальною системою живлення Dash. Обіцянки доктора звучать заманливо, спробуємо перевірити.

    Дієта американського доктора Марли Хеллер заснована на поєднанні виключно корисних продуктів харчування

Марла Хеллер розробила дієту, яка дозволить не тільки знизити вагу (за два тижні можна схуднути в середньому на 2,5 кг), але й оздоровити організм: відновити обмін речовин, поліпшити метаболізм і роботу серця.

Називається дієта DASH. Позиціонується як раціон, що допомагає в тому числі впоратися з гіпертонією. Однак міс Хеллер попереджає: ніякого відношення до лікувальних процесам її дієта не має. Створена вона лише для профілактики.
Суть дієти

За словами дієтолога, вам не знадобиться вести стомлюючий підрахунок калорій і ламати голову над тим, як знизити кількість споживаних жирів. Все набагато простіше. Дієта ділиться на два етапи. Мета першого - поліпшити метаболізм, а другого - відновити обмін речовин.

Перший етап дієти

Він триває два тижні, протягом яких дієтолог рекомендує виключити хліб, цукор і фрукти і включити в раціон білки - джерела протеїну. Це м'ясо, риба, нежирний сир, яйця, квасоля, сочевиця і горіхи. Вони наситять - раз, зменшать кількість перекусів - два.

Також важливо виключити продукти, що містять крохмаль, а Добавить маркер в колекцію саме, картопля, макарони і рис. Інші овочі доктор дозволяє їсти в будь-якій кількості. Особливо рекомендовані до столу авокадо, оливкова олія, жирна морська риба.
«Повірте, - говорить Марла Хеллер, - і без хліба ви будете почувати себе ситими»

Без солодощів і крохмалю організм незабаром почне працювати як годинник, метаболізм покращиться, з'явиться енергія. Що ж, це вже непогано.

Другий етап дієти

На 15 день в раціон включаються цільнозерновий хліб і фрукти. До цього моменту, як стверджує міс Хеллер, талія стане вже значно тонше. Але щоб відновити обмін речовин потрібно ще попрацювати.

Результати

За словами міс Хеллер, за пару місяців можна схуднути на 5-15 кілограмів! Втім, результати строго індивідуальні.

Шість порад від Марлі Хеллер

    1. Їжте три рази в день. Влаштовуйте перекуси тільки після сніданку та обіду. Не голодуйте! А значить, не пропускайте прийоми їжі.
    2. Спорт. Пробіжки або зарядка вранці бажані в будь-якому віці.
    3.  Найкраще спалюванню жиру, на думку дієтолога, сприяє йога. Вона також допоможе підтримувати стабільним рівень цукру в крові.
    4. Лягайте спати раніше і прагніть висипатися. Сон - кращі ліки. У тому числі і від зайвої ваги.
    5. В початку ви можете відчути зниження енергії. Не хвилюйтеся, всього через пару тижнів все відновиться.
    6. Пийте багато чистої води! Один-півтора літра в день - норма.

А тепер головна порада дієтолога Марлі Хеллер: розслабтеся. Тільки в спокійному стані, без стресів і тривог, процес схуднення буде відбуватися легко і приємно. Дозвольте собі трохи егоїзму - хоча б пару тижнів сконцентруйтеся на своєму здоров'ї. Результати, за словами доктора, не змусять себе довго чекати. Ну що, спробуємо?


 Успіхів вам у схудненні до Нового року!

Коментарі