Дієта «Сірник»: дієта для швидкого схуднення.


Дієта  «Сірник» - це відповідь на запитання як швидко схуднути? Це збалансований варіант вегетаріанської дієти. Меню досить ситне, проте схуднення йде швидкими темпами. Однак не застосовуйте її довше тижня і не частіше 1 разу на місяць.


Меню дієти  «Сірник» на 1 день.

Сніданок дієта  «Сірник».
Приготуйте вівсяну або яку-небудь іншу кашу (крім манної) з висівками. Для цього візьміть просіяні пшеничні висівки і кип'ятіть в молоці під кришкою протягом 20-25 хвилин, потім додайте крупу і столову ложку рослинної олії. Перемішайте і варіть на слабкому вогні 30 хвилин. Після каші випийте ароматного трав'яного чаю з липового цвіту, м'яти і материнки. Цукор не додавайте ні в кашу, ні в напій.

Обід дієти  «Сірник».

Зваріть овочевий суп: у воду з розчиненим курячим бульйонним кубиком додайте  будь-які нарізані овочі (буряк, картопля, морква, капусту тощо) Поваріть 20-25 хвилин на повільному вогні. Після супу можна з'їсти яблуко або випити склянку кефіру без цукру.

Вечеря дієти  «Сірник».

Овочевий вінегрет або інший  салат з овочів і фруктів. Наприклад, з моркви та яблук з медом і  волоськими горіхами: моркву та яблука поріжте соломкою, змішайте з невеликою кількістю меду і посипте ядерця волоських горіхів. Якщо одного салату здасться мало, випийте склянку кефіру або нежирного несолодкого йогурту.

На ніч дієти  «Сірник».

Склянку будь-якого фруктового соку.


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі