Проста дієта: худніть не затрачаючи зусиль

Рецепт даної дієти дійсно простий: протягом семи днів необхідно обмежити свій раціон фруктами і овочами. Однак не варто переїдати, інакше розтягнете шлунок. Оптимальним вважається споживання 1,5-2 кілограмів рослинної їжі в день.


Фрукти рекомендується підбирати  за типом шкіри: для сухої - зрілі, солодкі і червоні, для жирної - незрілі, кислі і в'язкі. Людям з нормальною і змішаною шкірою можна їсти будь-які.

Рослинні продукти є основними  джерелами вітаміну С, клітковини, цукрів, антиоксидантів (біофлавоноїдів) та інших  фітохімічних речовин, які підвищують опірність організму різним захворюванням, у тому числі раку, а також допомагають швидко схуднути.

Однак не варто занадто довго  дотримуватися такої дієти: всупереч поширеній думці, в овочах і фруктах  міститься не надто багато вітамінів  групи В, мінеральних речовин, незамінних жирних і амінокислот. Однак в  якості регулярних розвантажувальних днів ця дієта підійде ідеально. Крім того, ця дієта хороша в літній період, коли спекотна погода і різноманітність доступних рослинних продуктів дозволяють забути про інших, більш ситних стравах. За тиждень, проведений на овочах і фруктах, ви схуднете на 4-6 кг.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі