Допомога при схудненні або кілька способів як ефективно боротися з голодом

Постійно відчуваєш голод і не знаєш, як схуднути без голодування? Ці прості поради допоможуть тобі його приборкати та врегулювати режим харчування, а як наслідок - повільно і впевнено схуднути. Зокрема, ці поради допоможуть схуднути без дієт.



Пий більше води

 Багато людей плутають голод зі зневодненням. Щоб цього не відбувалося, завжди тримай при собі пляшку води, це допоможе тобі підтримувати необхідний водний баланс і триматися подалі від непотрібних перекусів.

Рухайся

Тренування не сприяють розвитку вовчого апетиту, як багато хто вважають, а навпаки - пригнічують його. Ось тобі ще одна поважна причина, щоб регулярно займатися спортом, окрім того, що спорт безпосередньо допомагає схуднути.

Не пропускай сніданок

Якщо ти пропускаєш сніданок, протягом усього дня тобі буде важко впоратися зі своїм апетитом. Сніданок не тільки утихомирює голод, але і запускає метаболізм - рушій схуднення!

Їж продукти, що містять білки

Білок допомагає підтримувати енергію і відчувати себе бадьорою протягом усього дня. Так що, якщо хочеш бути активною, включай в меню білки.

Пий чай

Чашка гарячого чаю не тільки зігріє тебе, але і допоможе впоратися з уявним голодом і продовжить відчуття ситості.

Будь чесною

Зізнайся собі нарешті, що бажання перекусити виникає у тебе коли тобі нудно або ти відчуваєш стрес. Подивися веселе відео і навчися вчасно знімати стрес, тоді необхідність боротися з голодом відпаде сама собою.
А також май мужність говорити собі правду - це пришвидшить рух до схуднення!

Харчуйся регулярно

Якщо ти звикла їсти один- два рази на день великими порціями, тоді не дивно, що протягом дня у тебе можуть виникати напади голоду. Постарайся харчуватися часто невеликими порціями, тоді ти зможеш переключитися на поточні справи, забувши про ці неприємні відчуття.

Коментарі