Як схуднути взимку без дієт та без голодування

Зима - чудовий час для того, щоб худнути із задоволенням.
Так-так, це можна робити легко і весело, адже всі способи нам добре знайомі, але в повсякденному поспіху ми забуваємо про них. У той час як можна вийти на вулицю і порадіти морозу і щойно випав снігу, ми сидимо за комп'ютером або телевізором.

Скористайтеся нашою дюжиною зимових способів схуднення, і тоді весна не застане вас зненацька!



12 способів схуднення взимку:


 1. Зимова прогулянка


Навіть звичайна прогулянка по неглибокому снігу, без перерв і перепочинків, допоможе вам прибрати близько 200 калорій. А якщо ви вирішите підкорювати снігові замети, то за годину спалите в два рази більше! Ходіть по снігу, не зупиняючись, але при цьому міняйте темп руху: повільніше - швидше.

Бонусом для вас стане чистий морозне повітря, якого так не вистачає в задушливих приміщеннях взимку.

2. Катання з гірки

Вже випав сніг? Тоді швидше збирайте веселу компанію - і вперед, на гірку! Візьміть з собою санки або будь-які інші підручні засоби, за годину катання них ви втратите до 450 калорій.

3. Ходьба на лижах


Постарайтеся йти рівномірно і одночасно швидко, так навантаження буде більш грунтовною. Всього за півгодини такої ходьби ви втратите близько 420 калорій. До того ж це відмінне кардіотренування і можливість підтягнути м'язи на сідницях і стегнах.

 4. Катання на ковзанах


Друзі кличуть вас на ковзанку? Погоджуйтеся без роздумів, адже фігурне катання - це красивий вид спорту, за допомогою якого можна зміцнити ноги, зняти стрес і поліпшити фігуру. За годину, проведену на ковзанці, спалюється до 400 калорій. А про ковзанах не варто турбуватися, вони завжди є в прокаті.

 5. Біг з санками


Якщо по сусідству немає гірки або ви вирушили на прогулянку в ліс, посадіть своєї дитини (або не свого) на санки і катайте його якомога швидше. Маленький мандрівник буде щасливий, а ви втратите близько 360 калорій за годину пробіжки.

 6. Гра в сніжки


У цій справі знадобиться сніг і компанія, яка не проти повеселитися. Намагайтеся якомога більше рухатися: ліпити сніжки, бігати, стрибати і падати. Тоді з поля битви ви підете з відмінним настроєм і втратите заодно до 250 калорій.

7. Спорудження сніжної фортеці або сніговика

І зовсім не важливо, що саме ви вирішите побудувати! Головне, щоб у процесі будівництва ви швидко рухалися, - тоді за годину піде не менше 300 калорій. А діточкам потім буде чим зайнятися на вулиці.
 

8. Сноуборд і гірські лижі


Якщо є можливість покататися на лижах чи сноуборді - не втрачайте часу!
Заняття такими видами спорту - прекрасна можливість поліпшити фігуру, підтягнути живіт і сідниці. За годину катання ви спалите не менше 550 калорій. Тому якщо є можливість покататися на лижах чи сноуборді - не втрачайте часу!

9. Генеральне прибирання будинку


Всі знають, як приємно ходити по килиму, вичищені снігом. Не позбавляйте себе цього задоволення ! А ще хоч раз за зиму провітріть покривала, подушки, шубу та інші хутряні вироби. Так ви позбавитеся від сторонніх запахів в будинку і від зайвих 200 калорій в тілі.

10. Прибирання снігу


Якщо ви живете за містом, то є відмінний привід поєднати приємне з корисним. Активно орудуючи лопатою, ви за годину розчистите всі доріжки і втратите 300 калорій.

11. Похід в баню або сауну


Зробіть це приємною традицією в кінці робочого тижня. Мабуть, це самий розслабляючий вид зимового схуднення ! Ви зігріваєтеся після холоду, знімаєте стрес після робочої суєти, спілкуєтеся з близькими або друзями, очищаєте організм від шлаків. А заодно спалюєте за годину близько 300 калорій.

До речі, в лазні вітається багато трав'яного чаю й мінеральної води, але категорично заборонені алкоголь і закуски.


12. Заняття любов'ю


Ну, тут зовсім не обов'язково рахувати калорії, але ви це можете зробити за допомогою нашого калькулятора втрат калорій, займаючись сексом.
Доведено, що під час сексу вони відмінно спалюються - тут все залежить від активності партнерів. Так що просто гріх не скористатися таким зігріваючим способом схуднення. Зимові вечори такі довгі і холодні, саме час зайнятися любов'ю!

І нарешті, не забувайте про правильне харчування. Взимку не варто голодувати і експериментувати з дієтами - їжте достатньо, але невеликими порціями. А от після свят давайте організму відпочити від їжі, влаштовуючи 3-4 рази на місяць розвантажувальні дні.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі