Їжа, яка допомагає схуднути без дієт

Їжа, яка допомагає швидко схуднути без дієт
Смачна їжа допомагає швидко схуднути? Звучить надто добре, аби бути правдою.
Безсумнівно, втрата ваги зводиться до простої математики: потрібно споживати менше калорій, аніж спалювати.
Деякі продукти можуть допомогти вам скинути вагу, оскільки на довше дають відчуття ситості, а деякі можуть пришвидшити метаболізм, тому – запам’ятовуйте!

Квасоля
Квасоля є чудовим джерелом білка, а також відзначається високим вмістом клітковини, що дає відчуття ситості надовго.
Суп
Овочевий наваристий суп, не на м'ясному бульйоні та без надмірної кількості солі і приправ – найкращий спосіб смачно і повноцінно пообідати, не залишитись голодним та не спожити при цьому зайвих калорій.
Чорний шоколад та горіхи
Шматочок чорного шоколаду або пакетик арахісу, мигдалю чи волоських горіхів, завбачливо покладений у сумку, завжди вгамує голод. Однак шоколад має бути чорний – не молочний і без наповнювачів. А люди, які звикли постійно жувати горох – автоматично їдять менше основні страви.
Овочеві пюре
О, тут варіантів – безліч. Овочі можна варити, тушкувати, пропарювати… Одна із найсмачніших та найпростіших страв – терті морква з яблуком, знайомі нам з дитинства. Без додавання цукру, звісно. А якщо у вас ще й є кухонний комбайн, тоді це зовсім просто.
Яйця і сосиски
Так-так, ви правильно прочитали! Білковий сніданок значно зменшить ризик нападів голоду протягом дня. Ефект від такого сніданку може тривати навіть до вечора. Натомість люди, що снідали пластівцями починають запихатись солодким та фаст-фудами.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі