Як їсти вночі і не поправлятись


Про дієти вже начебто все було сказано давно (і то не один раз): створити дисбаланс калорій, відмовитися від хлібних виробів та солодкого,їсти часто і маленькими порціями, вечеряти до 18.00 і опісля – ані крихти в рот… невже все так сумно?

А що ж робити тим, хто довгими осінніми вечорами гризе граніт науки, в муках народжує курсові та дипломи, повертається пізно з роботи, несподівано заскочений купою домашніх справ, працює в другу зміну чи просто дивиться серіали і не може заснути?

Вихід є! Все дуже просто: потрібно лише витримати дистанцію 12 годин між «сніданком» та «вечерею», тобто якщо ви не витримали лихої долі і просто не змогли не повечеряти в 2-ій ночі, тоді снідати потрібно не раніше, ніж 2-га дня.
Тому що, аби відбувся повноцінний процес метаболізму потрібно якраз півдоби і тоді зайві кілограми вам не страшні!

------------------

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім23:30

    цікава ідея!
    спробую дотримуватись цього простого правила, але цікавить чи буде видно результат і через скільки часу?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23:34

      Результат - хороше самопочуття. Конкретного ефекту схуднення не варто чекати, адже не відбувається обмеження у прийомі вуглеводів. Ці рекомендації зручні для тих, хто не хоче поправитись через неправильний режим робочого дня.

      Видалити
  2. Анонім17:04

    задумалась над своїм раціоном харчування і бачу шо десь так воно у мене само виходить - не хочу їсти зі самого ранку, аж коли пройде близько 12-ти годин тоді шлунок просить шось закинути)))
    думаю ця опція добре допоможе людям орієнтуватись у часових проміжках між прийомами їжі, які не тільки мають неправильний режим дня, але й які хочуть віднайти такий режи принаймні у харчуванні

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім17:58

    Я вважаю, що не варто так себе мучити. все таки 12 годин це багато. Думаю і 10 вистачить, бо зранку не зможете нормально включатись у роботу. Може навіть боліти голова від недостачі калорій, відчуватись загальна слабкість організму.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар