Секрети “Стрункої фігури за 30 днів” від Джиліан Майклз

Джиліан Майклз — справжня гуру в світі фітнесу. Її персональні програми, розроблені для схуднення та формування гарної фігури, користуються шаленою популярністю. Найбільш відомою вважається програма “Струнка фігура за 30 днів”. Саме з її допомогою тисячі жінок у всьому світі позбулись зайвого жиру і отримали підтягнуте та здорове тіло.

Джиліан Майклз — історія успіху

Зараз у це важко повірити, але у дитинстві Джиліан Майклз страждала від зайвої ваги. Ситуація значно погіршилась, коли дівчинці було 12 років. Саме тоді, переживаючи розлучення батьків, маленька Джиліан почала стрімко набирати вагу. В результаті вже у 8 класі вона важила цілих 80 кг при невеликому зрості в 158 см.

Зайва вага стала причиною насмішок і глузувань від однокласників. Мама, яка бачила як страждає Джиліан, записала її у гурток бойових мистецтв. Цей крок зіграв важливу роль у її житті і привів її у світ фітнесу.

Після закінчення університету, Джиліан не схотіла працювати по професії і вирішила покинути роботу заради того, щоб стати персональним тренером. Її старання увінчались успіхом. В 2002 р. двадцятивосьмирічна Джиліан разом з напарницею відкривають свій власний тренажерний зал.

Кількома роками пізніше участь у реаліті-шоу зробило із Джиліан справжню зірку. Сьогодні вона не просто струнка і красива жінка, але й автор багатьох відео-курсів, розробник взуття для тренувань та власниця марки бадів для схуднення.

Суть програми “Струнка фігура за 30 днів”

Програма “Струнка фігура за 30 днів” - найбільш популярний відеокурс Джиліан Майклз. Вона розрахована на 1 місяць занять і містить три тренування різного ступеня складності: по 10 днів на кожне. Тривалість одного заняття стандартна — приблизно 30 хв.

Разом в Джиліан на відео ви побачите двох дівчат. Одна з них виконує полегшений варіант для початківців, а інша — ускладнений, призначений для тих, хто звик до фізичних навантажень.

Висока результативність програми обумовлена тим, що у ній використовується практика інтервальних тренувань. Тобто кардіонавантаження постійно чергуються з силовими вправами. Часу на відпочинок практично немає, тому тренування проходить у інтенсивному темпі.

Програма “Струнка фігура за 30 днів”: відео

1-й етап (1-10 день програми)

2-й етап (11-20 день програми)

3-й етап (21-30 день програми)


Переваги програми “Струнка фігура за 30 днів”

  1. Програма “Струнка фігура за 30 днів” розрахована на широку аудиторію. Перш за все, вона сподобається тим, хто хоче не тільки швидко схуднути, але й привести своє тіло в гарну фізичну форму. Під час півгодинного заняття задіюються практично всі групи м’язів, тому цього тренування достатньо для тренування всього тіла.
  2. Ще однією перевагою даного відео-курсу є те, що його можна виконувати вдома. Зі спортивного інвентарю вам потрібні лише невеличкі гантелі, килимок та хороші кросівки.
  3. Ви можете отримати гарне тіло, не витрачаючи кошти на спортзал. Скачати відео “Струнка фігура за 30 днів” можете прямо на нашому сайті.
  4. Тривалість заняття всього пів години. Цей час можуть знайти навіть найбільш зайняті люди.
  5. Численні відгуки свідчать про те, що програма допомогла схуднути великій кількості жінок. Тому можна не сумніватись у позитивних результатах.
  6. Програма підходить як новачкам, так і тим, хто вже давно займається спортом.
  7. Для того щоб скинути якнайбільше зайвих кілограм, не варто під час проходження програми харчуватись абияк. Сама Джиліан радить не голодувати, але дотримуватись правильного харчування. Це допоможе скинути якнайбільше зайвої ваги.




Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім18:20

    Привіт! Я хочу схуднути, але мені не можна багато рухатись. Що робити?

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар