Як швидко схуднути за допомогою полуничної дієти

Ароматна та соковита, червона полуничка — це найкращий варіант для літнього десерту. Виявляється, що ця ягода не тільки дуже смачна, а й корисна. Особливо для тих, хто бажає схуднути. Ми пропонуємо ознайомитись із ефективною та доступною полуничною дієтою, призначеною для швидкого схуднення.



Полунична дієта досить коротка — всього лише 4 дні. Але раціон такої дієти доволі суворий, тому витримають її не всі. Спеціалісти радять дотримуватись подібного харчування під час вихідних днів. В такому випадку ви зможете уникнути головокружіння і слабкості, які часто супроводжують дієти для швидкого схуднення.

Корисні властивості полуниці


Полуницю по праву вважають однією із найкорисніших ягід. В її хімічному складі ви знайдете багато вітамінів і мінералів, а саме: фолієву кислоту, вітаміни В5 і С, магній, залізо, калій, марганець, кальцій. Вона також відома своєю здатністю боротись із небезпечними вірусами та бактеріями: стафілококом, пневмококом, вірусом грипу. Саме тому вона прекрасно підходить людям, які з тих чи інших причин страждають від авітамінозу, або мають слабкий імунітет.

Полуниця позитивно впливає на обмінні процеси, покращує роботу шлунка так кишківника. Завдяки наявності в ній антиоксидантів, полуниця покращує стан шкіри, сприяє її омолодженню. В народній медицині цю ягоду використовують для лікування анемії, атеросклерозу, гіпертонії, маткових кровотеч.

Меню полуничної дієти


1-й день полуничної дієти:
сніданок — 100 г полуниць і 1 склянка молока;
обід — 1 тост із чорного хліба, 150 г відвареної нежирної курки, кілька шматків вареного червоного буряка;
вечеря — 200 г полуниць з невеликою кількістю сиру, пів склянки кефіру, 100 г відвареної картоплі.

2-й день полуничної дієти:
сніданок — 200 г полуниць, 1 шматок чорного хліба;
обід — 200 г полуниць, кілька пісних млинців;
вечеря — 200 г полуниць, салат з капусті, заправлений олією.

3-й день полуничної дієти:
сніданок — 200 г полуниць, кілька сухариків;
обід — половина банану, кілька шматків дині, 200 г полуниць;
вечеря — салат із картоплі, капусти і моркви, 200 г полуниць.

4-й день полуничної дієти:
сніданок — 50 г сиру, 200 г полуниць;
обід — 100 вареної або печеної нежирної риби з литсям салату, 200 г полуниць;
вечеря — дієтичний полуничний щербет.

Полунична дієта має багато прихильників. Це не дивно, адже ласуючи смачними ягодами, за чотири дні можна скинути 2-3 кг. Чудовий варіант для тих, хто готується до пляжного сезону! Але будьте обережні: полуниця — це загальновідомий алерген. Тому, перш ніж братись за таку дієту, переконайтесь, що у вас немає алергію на цю ягоду.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім14:25

    полунички - то є моя слабість! завше їм їх зо смитаною і цукром, але то шкодит здоров'ю... буду тепера пісні полунички їсти...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар