Як схуднути з допомогою баклажанової води


Ось уже декілька років не вщухає ажіотаж довкола баклажанової води. Приготована за спеціальним рецептом, така вода значно пришвидшує процес схуднення, тому її п'ють ті, хто бажають позбутись зайвого у найкоротші терміни. У чому ж секрет такої води та як виглядає рецепт приготування цього чудо-засобу ми розкажемо у нашій статті.

Баклажани: корисні і смачні

Баклажан — один із найкорисніших овочів. В першу чергу він відомий завдяки великому вмісту антиоксидантів. Ці речовини захищають нас від раку та продовжують молодість.
Також у цих овочах міститься немало вітамінів, а саме вітамін Е, С, РР, В1,В2 та багато інших. Крім того, баклажан багатий на магній, фолієву кислоту, залізо.

Баклажани — незамінні для тих людей, які хочуть схуднути. 100 г цього овоча містить всього лише 24, 9 кКал. У даному випадку невисока калорійність поєднується з високою харчовою цінністю. Баклажан сприяє схудненню завдяки також і завдяки тому, що він містить багато клітковини. Вона нормалізує травлення і допомагає виведенню шлаків. Вживаючи регулярно цей овоч, ви позбудетесь і зайвої води у вигляді набряків. Це теж забезпечить вам втрату кількох кілограмів.

Рецепт приготування баклажанової води

Готується баклажанова вода надзвичайно просто. Беремо один баклажан середнього розміру. Очищаємо від шкурки і нарізуємо невеликими кубиками. Порізаний овоч поміщаємо у скляну посудину і заливаємо 0, 5 л. води. Після цього ставимо посудину у темне місце. Баклажанова вода повинна настоюватись 12 годин, тому найкраще готувати її ввечері. Готову воду перед вживанням процідити.

Як вживати баклажанову воду для схуднення?

Баклажанову воду вживають виключно перед їжею два рази в день: вранці та ввечері. За один прийом слід випивати 250 мл цього засобу. Для того щоб баклажанова вода була смачнішою, перед безпосереднім вживанням, до неї можна додати трохи лимонного соку.

Вживати баклажанову воду рекомендують  протягом двох тижнів. За цей час без особливих зусиль можна схуднути на 2-5 кг. В цей час також бажано виключити з раціону висококалорійні та шкідливі продукти на кшталт газованої солодкої води, жирного м'яса, чіпсів, солодощів. Такі обмеження дозволять скинути ще більше зайвої ваги.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім15:06

    Ніколи такого не чула... Щоразу якісь нові дивовижні способи схуднути!) дякую вам!!!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар