Як схуднути до Нового року? У нас є кілька порад!


До Нового року залишається менше 2-х місяців. Якщо у ви хочете зустріти його стрункими, підтягнутими і задоволеними собою - пропонуємо взяти до уваги кілька простих правил, які допоможуть скинути зайві кілограми.


Мета і мотивація схуднути до Нового року


Психологічна готовність до схуднення — перший крок до успіху. Новий рік — відмінний привід нарешті почати худнути. Але не можна робити це свято єдиним мотивом для зниження ваги.

Відмовтеся від жорстких дієт


При сильному зниженні калорійності раціону починає "гальмувати" щитовидна залоза, знижується швидкість обмінних процесів, а значить, і розщеплення жиру буде йти повільніше. Тим більше, в холодну пору року не можна виходити на вулицю голодним.

Скоротіть кількість калорій


До дуже калорійних продуктів відносяться кондитерські вироби, цукерки, напівфабрикати, фаст-фуд. До малокалорійних — соки, смузі, супи.

З одного боку, ці страви цілком дієтичні (за винятком фруктових соків), з іншого - вони не дають відчуття ситості.

Продукти, які потрібно жувати


Саме вони насичують нас найкраще. На перетравлення такої їжі організм витратить зайві калорії. Ідеальний варіант, якщо в кожному прийомі їжі ви будете поєднувати білки, корисні жири і складні вуглеводи (наприклад, омлет з салатом з овочів, заправлених оливковою олією, або риба з рисом).

Приймайте полівітаміни


Навіть вживаючи добову норму калорій, ми відчуваємо дефіцит за багатьма вітамінів і мікроелементів. Уявіть, скільки цінних речовин ви недоотримаєте, якщо уріже свій раціон. Їх дефіцит може стати причиною невгамовної тяги до певних продуктів (організм буде всіма силами намагатися добрати те, що йому не дістає), в тому числі і до нездорових: булочки, ковбаски, тортики. А згодом можуть розвинутись і захворювання. Тому ставтесь до схуднення з розумом! Приймайте здорову та корисну їжу.

за матералами Headinsider

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі