Дієта для лінивих, або як схуднути на 10 кг за два тижні без зусиль



Схуднути за 2 тижні на 10 кілограм

Багато хто з нас мріє позбутись зайвих кілограмів, але рідко хто хоче прикласти зусилля, щоб втілити свою мрію в реальність. Виснажливі дієти та регулярні тренування — це ті речі, які для більшості людей видаються малопривабливими. Саме для таких людей існує дієта для лінивих. Вона дуже просто та доступна, а її результат обов'язково перевершить усі ваші очікування!



Правила дієти для лінивих

Дієта для лінивих, напевно, найпростіша серед дієт. Все що вимагається — це пити дві склянки води перед кожнім прийомом їжі. При цьому їсти можна все те, що ви звикли. Розробники дієти наголошують лише на тому, що при можливості потрібно скоротити кількість цукру та солодощів.
Важлива умова дієти для лінивих: після прийому їжі вживати будь-яку рідину можна тільки через дві години! Таким чином із раціону зникають кава, чай та інші напої, які часто містять багато цукру.

Результат дієти

Для нормального функціонування організму необхідно вживати багато чистої свіжої води. Завдяки дієті для лінивих виконувати це правило стає легше, адже приємним бонусом є швидке схуднення. Як свідчать відгуки про дієту для лінивих, в середньому втрата ваги складає 5-10 кг за два тижні.

Регулярне споживання води позитивно впливає на обмінні процеси. Завдяки правильному питтєвому режиму обмін речовин значно прискорюється. Це призводить до розщеплення жирових клітин та виведення їх з організму.

Дотримання дієти для лінивих не тільки забезпечить вам гарну струнку фігуру, але й позитивно вплине на вашу красу. Споживаючи велику кількість води, ви наповнюєте свою шкіру такою необхідною їй вологою. В результаті шкіра стає пружною та свіжою на вигляд, зникають висипання та надмірна сухість.

Застереження при дієті для лінивих

Оскільки дієта для лінивих передбачає споживання доволі великої води, її не рекомендують дотримуватись людям, у яких діагностовано хвороби нирок або будь-які патології роботи сечостатевої системи. При наявності подібних станів потрібно проконсультуватись зі своїм лікарем.




Коментарі

  1. Я саме лінива, але мені здається, що у мене в арсеналі є дієти ще більш ліниві, ніж ця. Останній раз коли я худла, скинула 2кг за 1 день і сама була тим приголомшена. Проте, самопочуття були не з кращих. Хоча, як виявилося - на дієті кращі, ніж без неї.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А що за дієта у вас була?

      Видалити
    2. Анонім11:53

      1 склянка води за 3 доби до їжі ))))

      Видалити

Дописати коментар