3 способи схуднути до літа!

 3 способи схуднути до літа!
Про те, як домогтися бажаної стрункості, розповідає лікар-дієтолог Михайло Гінзбург

- Бажання скинути кілька кіло з настанням теплих деньків багато в чому обумовлено нашою природою. Змінюється біоритм, і ми навесні розкривається для чогось нового. І в цей час краще течуть процеси розщеплення жирів, організм краще витрачає енергію. Тому навесні збігаються і бажання, і можливості.
 
СПОЧАТКУ - ЇЖА, ПОТІМ - ласощі 
 
Будь-яка заборона викликає протест, а як наслідок і зрив. Але вихід є. Є група продуктів, свідомо ласих. До них відносяться шоколад, цукерки, копчена ковбаска, вишуканий сир ... Я раджу людям, що стежить за вагою, розширювати групу ласощів. Відносити туди, наприклад, шашлик зі свинини. У цей список варто записати все, що заважає схуднути. Але не забувайте, що ласощі необхідні, це третя функція їжі. Їжа як енергія, їжа як незамінний чинник, їжа як ласощі. Кожна людина має ось цю групу вибрати. І тоді людина вже ситий, він говорить собі: дай-но я полакомлюсь! Ну а скільки можна з'їсти сала?!
 
Об'їдаються, хто не висипається 
 
Якщо людина виспався, у нього апетит менше. Навчіться висипатися! Для початку увечері прогуляйтеся, прийміть перед сном ванну і з ранку не будете накидатися на їжу. Недолік сну дуже часто позначається на нашому апетиті, так організм компенсує одне за рахунок іншого.
 
Намагайтеся їсти частіше, уникайте надмірностей і занадто жирної їжі. І ніколи не заїдають стрес, краще ... посуд побийте. Коли автоматично запускаєте руку в холодильник, запитайте у себе: «А невже я голодний, або це звичка що-небудь жувати?»
 
Почніть з простого, частіше їжте, але невеликими порціями. Нехай їх буде 4 - 5, а потім 5 - 6. Обмежте кількість жирів і цукру. Паралельно варто додати неутомітельние прогулянки, заняття типу оздоровчої ходьби, справа піде ще швидше.
 
Збільште ВИТРАТИ ... Калорії 
 
Виявляється, розлучитися із зайвими кіло можна практично за будь-якого харчуванні, але при цьому не забудьте про фізнагрузкі. Головне, щоб витрачалося калорій більше, ніж потрапляє в організм. Адже, тупо намагаючись знизити калорійність харчування, ми спотикаємося на проблемах фізіологічного або психологічного властивості. І далі або зрив, або нові проблеми. У будь-якому випадку не схуднете до літа! Але якщо вам подобається рахувати калорії, порахуйте, скільки з'їдаєте зараз, і зменшіть цю цифру відсотків на 15, не більше. Намагайтеся при цьому вести активний спосіб життя і робити зарядку.

Коментарі