Схуднути без підрахунку калорій



Всі ми знаємо (а якщо ні - то ми Вам нагадуємо:), єдиний спосіб схуднути - це створити дисбаланс калорій в організмі, тобто споживати їх менше, ніж витрачаємо. Однак якщо ви постійно зберігаєте картинки з Інстаграму, де порівнюється калорійність різних продуктів, пркріплюєте таблички з калорійністю на холодильник, встановлюєте додатки по підрахунку калорій на телефон, а схуднути все одно не вдається... Досить! Адже це означає, що постійна стурбованість цифрами і підрахунками просто перетікає у невроз, а невроз виливається у зриви та переїдання і це замкнуте коло потрібно нарешті розірвати!



  1. По-перше, точно порахувати калорійність багатьох страв - неможливо. Так само як неможливо з точністю визначити скільки калорій спалює саме ваш організм при певній фізичній активності. Тобто якщо ви переконали себе "я з'їм тарілку борщу, зроблю 50 присідань і вийду в "нуль" - не факт, що так воно і буде. Якщо вам здається, що ви уже місяць живете на 1000ккал/день, однак все ще не схудли - значить ви себе обманюєте і рахуєте калорії по якійсь дуже "зручній" системі.
  2. По-друге, якщо ви дійсно багато і активно тренуєтесь, їздите на велосипеді, плаваєте... що завгодно і вирішуєте кожне переїдання компенсувати додатковою фізичною активністю - так робити небажано. Принаймні не регулярно. Адже після фізичних тренувань організм виснажується і ще більше вимагає калорій (така природа людини) і знову виходить замкнуте коло переїдання=понаднормові тренування і тд. Є ризик, що на зайві тренування не стане сил і часу, а переїдання увійде в звичку.
  3. По-третє, просто запам'ятайте прості і старі як світ правила: 
  • не їсти жирного і смаженого (олія  і будь-який жир - це найкалорійніший в світі продукт!)
  • в горіхах, авокадо, насінні - безліч жирів та калорій
  • стримайтесь від надмірно солодких фруктів і суховфруктів - фініки, інжир, курага, банани... 
  • смузі і мюслі на сніданок - не найкращий варіант

    Нічого особливого, однак це дозволить розвантажити голову для важливіших проблем, не тратити зайвий час на звіряння табличок і підрахунки ("страва не вдома, як її тепер порахувати..."). Довіряйте собі, своїм інстинктам, прислуховуйтесь до себе, адже ви найкраще можете зрозуміти як і на що реагує ваше тіло.

    Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім18:56

    Я хочу посоветовать всем здесь, кто ищет ссуду, связаться с Pedro ссудой через pedroloanss@gmail.com, они занимаются инвестиционным и финансовым бизнес-ссудой, жилищным ссудой, стартовой ссудой, персональной ссудой, ссудой на покупку автомобиля, по ссуде со ставкой 2 взамен, он настоящая кредитная компания, которой можно доверять.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар