Як дотримувати дієти, коли всі навкруги їдять?

Не уникайте суспільства, коли ви на дієті! Це створює відчуття депривации, знедоленості й може послужити причиною нервових зривів. Завжди, сидячи за спільним харчуванням, можна вибрати блюдо, що їдять всі, але яке не буяє калоріями. Ви будете їсти разом з усіма, не порушуючи дієти й не почуваючи себе при цьому самотньо.

Як швидко похудати?


Якщо ви готовите для всієї родини, використайте ті рецепти, які корисні для тих, хто худне. Ваші родичі завжди можуть різноманітити їжу соусами, маслом, приправами; є більші порції відповідно до їх фізичного або розумового навантаження. Головне - ви їсте всі разом і швидко худаєте. Ви - як всі, а не в особливому положенні. Рецепти низькокалорійної дієти або дієти роздільного харчування корисні для всієї вашої родини.

Уникайте почуття голоду! Можна збільшити число прийомів їжі до дня, але кількість їжі зменшити. Після сніданку перекусити (йогурт, наприклад, або фрукти) годин в 10 ранки, і не забудьте влаштувати для себе полуденок (фрукти, овочі, фруктовий або овочевий мус і т.д.). Важливо, щоб кількість їжі в день не збільшувалося. Якщо ви починаєте випробовувати почуття голоду між сніданком й обідом або між обідом і вечерею, - їжте, але зменшите кількість їжі під час її традиційного прийому.

Є й інші варіанти. Наприклад, зменшити калорійність їжі (виберіть рецепти), але збільшити її кількість. Ви будете їсти більше, і вам буде здаватися, що почуття голоду немає.

Можна ще вибрати продукти, які дають відчуття ситості: варені яйця, банани.

Як скинути зайву вагу?


Завжди уникайте вживання цукру, варення, меду, шоколаду, цукерок - ці продукти моментально переварюються, а почуття голоду не зникає.

А от перелік продуктів, які не принесуть вам шкоди, якщо ви все-таки не можете відмовитися від перекусываний:

їжа для похудання


сир зі зниженою жирністю (бринза, сулугуни, адигейський);
мандарини;
свіжа морква;
редис;
помідори;
малина або полуниця.

Але все це, звичайно, у розумних межах. І Ви швидко скинете зайву вагу!!!

Коментарі