E,фективний спосіб схуднути швидко і комфортно

 
  Численна реклама дає дивовижні приклади зниження ваги, однак, на жаль, без операції реально можна схуднути лише на 10% від початкової ваги. 


Тобто якщо Ваш вага складала 95 кг, то в результаті виснажливої дієти, прийому ліків та біологічних добавок Ви реально можете дійти до 86 кг. Чи влаштовує Вас це? Звичайно, ні. 

Саме тому з'явилася методика введення внутрішлункового балона, яка успішно застосовується в Міжнародному центрі охорони Здоров'я Ігоря Медведєва. Для установки внутрішлункового балона використовується внутрішньовенний або ендотрахеальний наркоз. Однак, тільки ендотрахеальний наркоз дозволяє повністю розслабити пацієнта, тим самим нівелювати ризик пошкодження глотки, стравоходу, а так само самого інтрагастрального балона. У стані повної релаксації під контролем ендоскопа через рот у шлунок заводиться інтрагастральний балон у згорнутому стані, у тонкій перфорованою силіконової оболонці. 

Після того, як балон виявляється в просвіті шлунка він по катетеру наповнюється 600-700 см3 фізіологічного розчину та приймає сферичну форму. Після заповнення балона силіконова трубка від'єднується від клапана балона і разом з оболонкою балонного блоку витягується через рот. Після цього пацієнт виводиться з наркозу. Загальний час виконання процедури в середньому складає 15-20 хв. 

Через 2-3 години пацієнт може покинути лікарню. Процес дуже схожий на проведення звичайної гастроскопії. 

При застосуванні цієї методики можна схуднути на 20-25% від початкової ваги (тобто в нашому прикладі можна схуднути до 70-75 кг). Для більшості людей саме таке "схуднення" достатньо для подальшої комфортного життя. Однак це стосується людей з помірним перевищенням ваги. Що робити, якщо людина важить більше 100 (візьмемо два приклади 110 і 160) кг, а хочеться знизити вагу до 65-70? 

У даному випадку основним способом схуднення буде операція. Звичайно, вага окремо від росту і віку не може дати точну картину, однак, швидше за все при вазі 110 ефективно бандажірованіе шлунку (зниження ваги до 40% від вихідного), а за ваги 160 - гастрошунтірованіе (зниження ваги до 60% від вихідного). 

Як бачите, бажання схуднути стимулювало не тільки виробників харчування та біологічних добавок, але і хірургів в бажанні допомогти вам. Сьогодні встановлено, що схуднути можна з будь-якої ваги і до будь-якої ваги, треба тільки знати міру і звертатися до фахівців.

Коментарі