- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
by
Michael Voznesenski
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
У вихідні дуже просто сидіти на дієті, тому що знаходячись вдома можна без особливих проблем вибирати необхідні продукти. А якщо дуже захочеться їсти можна прогулятися.
До сніданку: склянку води
Сніданок: стакан слабо завареного чаю, два шматочки хліба, вершкове масло, дві чайні ложки меду, йогурт або чашка знежиреного молока, половина грейпфрута (апельсин або два мандарина).
Обід: 120 г пісної яловичини (телятини, баранини або курки без шкіри), варені овочі за бажанням, 40 г нежирного сиру і шматочок хліба, свіжий фрукт, багатий на вітаміни (ківі, апельсин, манго).
Полудень: чай, відвар трав або вода.
Вечеря: салат із сирих овочів і фруктів з легкою приправою на основі лимонного соку і декількох крапель рослинної олії, 100 г відвареної риби (60 г пісної шинки або яйце всмятку), п'ять столових ложок відвареного рису (дві невеликі варені картоплини), йогурт (150 г нежирного сиру), чайна ложка меду і дві чайні ложки пророщених пшениці, компот зі свіжих фруктів (яблук, груш або ананасів).
До сніданку: склянку води
Сніданок: стакан слабо завареного чаю, два шматочки хліба, вершкове масло, дві чайні ложки меду, йогурт або чашка знежиреного молока, половина грейпфрута (апельсин або два мандарина).
Обід: 120 г пісної яловичини (телятини, баранини або курки без шкіри), варені овочі за бажанням, 40 г нежирного сиру і шматочок хліба, свіжий фрукт, багатий на вітаміни (ківі, апельсин, манго).
Полудень: чай, відвар трав або вода.
Вечеря: салат із сирих овочів і фруктів з легкою приправою на основі лимонного соку і декількох крапель рослинної олії, 100 г відвареної риби (60 г пісної шинки або яйце всмятку), п'ять столових ложок відвареного рису (дві невеликі варені картоплини), йогурт (150 г нежирного сиру), чайна ложка меду і дві чайні ложки пророщених пшениці, компот зі свіжих фруктів (яблук, груш або ананасів).
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Коментарі
Дописати коментар