Як схуднути в домашніх умовах

Однією з актуальних жіночих проблем є проблема зниження ваги. Питання «Як схуднути в домашніх умовах правильно і надовго» зачипає не одну жінку. Найпоширенішими способами схуднення є різноманітні бліц-дієти, які обіцяють швидке зниження ваги. Такі дієти, побудовані, як правило, на різкому обмеженні калорійності їжі і досить одноманітному його наборі дійсно дозволяють швидко знизити вагу. Їхній основний недолік в тому, що вони виснажують ресурси організму, а втрачені шляхом власного катування кілограми повертаються значно швидше, ніж йшли. Схуднути правильно, надовго і без шкоди для здоров'я за допомогою таких дієт схуднути не можна.

Вирішивши схуднути, потрібно бути готовим до того, що цей процес займає чимало часу і вимагає безлічі зусиль. Схуднення буде ефективним тільки в тому випадку, якщо спосіб життя буде повністю змінено. Новий спосіб життя має включати в себе правильне харчування, фізичну активність, відмова від шкідливих звичок і, найголовніше, психологічну налаштування. Значна частина проблем зайвої ваги має у своїй основі не тільки банальне переїдання і низький рівень фізичної активності, але й психологічні проблеми. Оптимальним рішенням, звичайно, є схуднення під контролем лікаря-дієтолога, але якщо це з якихось причин неможливо, програму схуднення можна здійснити і в домашніх умовах.

Основою схуднення в домашніх умовах є організація правильного харчування. У цьому питанні зламано чимало списів, але все дієтологи сходяться на думці, що необхідно забезпечити організму надходження всіх поживних речовин. Обов'язковою складовою схуднення в домашніх умовах є фізичне навантаження. При цьому не обов'язково ходити у фітнес-клуб, виконувати нескладні вправи можна і вдома. Використання антицелюлітної косметики, обгортання, самомасаж - це ті елементи, які допоможуть навіть у домашніх умовах придбати бажану фігуру.

Коментарі