Схуднення за допомогою молокочаю

Для позбавлення від зайвих кілограмів вартує провести один день на тиждень на молокочаї. Цей продукт можуть пити люди із захворюваннями шлунка та кишечнику, так як чай допомагає хорошому засвоєнню молочних жирів, а танін, що міститься в чаї, захищає оболонку шлунка від процесу бродіння.

Для приготування молокочая підходить чорний і зелений чай. Закип'ятіть 1 літр нежирного молока і додайте в нього 2-3 столові ложки чаю, дайте настоятися кілька хвилин і випийте за кілька підходів. Не заливайте молокочай в термос, краще зберігайте в холодильнику.

Можна приготувати цей напій в англійських традиціях. У підігріту чашку налийте одну частину молока і дві частини міцно завареного чаю. У вечірній час можна приготувати напій з молока і м'яти або меліси.

Молокочай має сечогінну і жовчогінну ефектом, він добре виводить з організму рідину. Цим напоєм можна очистити організм і поліпшити роботу серця і нирок. Корисний молокочай при виснаженні нервової системи.

У розвантажувальний день приймайте молокочай кожні дві години. Це дозволить вам зменшити свою вагу на два кілограми. Після рясного застілля дієтологи рекомендують випивати чашку молокочая для посилення процесу травлення.

Коментарі