Сексуальний животик за допомогою дієти АБС



Багато жінок постійно роблять безліч різних заходів для додання свого живота плоскою і пружною форми. Для цього використовуються різноманітні низькокалорійні дієти, всілякі розвантажувальні дні, спеціальну білизну зі стягуючим ефектом і непосильні фізичні вправи. Все це звичайно в тій чи іншій мірі дає свій ефект. 

Але варто лише ненадовго розслабитися, і зрадницькі складки на животі знову нагадують про себе, не тільки псуючи загальний силует фігури, але і настрій.

Завдяки Девіду Зінченко, який є головним редактором американського журналу "Men's Health", у жінок з'явилася ще одна надія привести себе у форму. Їм була розроблена інноваційна система харчування, яка згодом була названа АБС-дієтою.

Творець цієї системи харчування стверджує, що при дотриманні певних правил харчування, а точніше, при вживанні в їжу певних видів продуктів вже через шість тижнів можна помітити позитивний результат. Особливістю цієї дієти (що обрадує багатьох жінок) є те, що дана система харчування виключає необхідність обмежувати себе в харчуванні.

Особливість дієти АБС, меню та набір продуктів 

Принцип АБС дієти полягає в тому, що для того, щоб зробити свій живіт пласким, необхідно включати в свій денний раціон харчування певні продукти, які творцем дієти були розділені на 12 груп. Денне меню повинне бути розбите на шість прийомів їжі (три - основні, решта - перекушування). У кожний з них повинні бути включені хоча б два продукти із зазначених груп. При цьому порції формуються за принципом здорового глузду. Слід уникати як переїдання, так і недоїдання. Крім того, якщо виникне бажання «діяти проти правил», то дана дієта дозволяє раз на тиждень бути поза заборон і дозволити собі з'їсти все, що захочеться (звичайно ж, у межах розумного).

12 груп продуктів АБС дієти

1. Смородина, полуниця і інші ягоди 

У ягодах міститься велика кількість клітковини, вітамінів і мінеральних компонентів. Також вони широко відомі своїми антиоксидантними властивостями. При відсутності можливості вживати ці продукти, можна замінити їх фруктами (яблука, грейпфрути і т.д.), але, у жодному разі, не джемом і не варенням.

2. Арахіс, кешью, мигдаль й інші горіхи 

Продукти цієї групи є ідеальним джерелом протеїну, вітаміну Е, мононасичених жирів, а також фосфору і магнію. Вживаючи їх, окрім зниження ваги, можна скоротити у декілька разів ймовірність виникнення злоякісних пухлин і захворювань серця. Також горіхи відомі своєю здатністю ефективної боротьби з першими ознаками старіння. Замінити цей вид продуктів можна насінням гарбуза або соняшнику. Солоні та глазуровані горіхи знаходяться під забороною.

3. Вівсяна каша 

Вівсянка сприяє ефективному виведенню з організму накопичених токсинів і шлаків, завдяки чому, поліпшується загальний стан, що відбивається не тільки на самопочутті, а й на зовнішньому вигляді шкіри. Ця каша здатна стати ефективним засобом у боротьбі не тільки за стрункість, але і з захворюваннями серця і діабету. Якщо вівсяної каші немає, то її легко можна замінити будь-який інший, багатої на клітковину крупою.

4. Оливкова олія 

Про користь даного виду рослинної олії сказано і написано достатньо багато. До головних його достоїнств слід віднести те, що воно є ідеальним профілактичним засобом серцево-судинних захворювань, проблем з шлунково-кишкового тракту і ефективно в боротьбі із зайвою вагою. Альтернативою даного продукту є будь-яке інше рослинне масло, причому в ідеалі воно повинно бути першого віджиму і непридатне до рафінації.

5. Молочні продукти з низьким вмістом жиру 

Дана група продуктів містить вітаміни групи В і А, багата кальцієм і фосфором. Вони не тільки необхідні для зміцнення кісткової тканини і нігтів, але і сприяють поліпшенню травлення, а також володіють протираковими властивостями. З цієї групи продуктів варто уникати вживання тільки заморожених йогуртів і молока.

6. Арахісове масло 

Даний вид олії, хоч і включений її творцем в необхідні групи харчування, але у зв'язку з тим, що цей продукт у чистому вигляді в нашій країні можна зустріти досить рідко, в крайньому випадку, можна обійтися і без нього. На ефекті дієти це не позначиться.

7. Яйця 

Багаті різними мікроелементами. Крім того, яєчний білок синтезується організмом на будівельний матеріал для клітин.

8. Нежирне м'ясо 

Багато мікроелементами та протеїном. Можна замінити будь-якими морепродуктами. Слід уникати ковбасних виробів і жирних сортів м'яса.

9. Зелені овочі 

Ефективні в боротьбі зі старінням, є джерелом мінеральних речовин, клітковини і вітамінів. Бажано вживати їх у сирому вигляді або приготовані на пару.

10. Бобові 

Ефективні при спалюванні жиру, містять у великій кількості протеїн. Альтернативою можуть послужити сочевиця або хумус.

11. Протеїновий порошок 

Його використовують у дієтичному харчуванні, як незамінний джерело протеїну. Подібний продукт можна придбати в магазинах спортивного харчування.

12. Хліб з цільного зерна і крупи 

Дані продукти інтенсивно очищають стінки кишечника від шлаків, багаті мінеральними речовинами, клітковиною, протеїном і вітамінами групи В.

Така дієта дуже проста для виконання, за рахунок відсутності почуття голоду і різноманітності раціону харчування. Тому її дотримання не складе особливих труднощів навіть для безвольних людей.

Коментарі