Нова літня дієта для швидкого схуднення!



За статистикою, схуднення до якоїсь сезонно-календарної події (схуднути до свята, схуднути до літа, схуднути до відпустки) - чи не найчастіша причина сісти на дієту.
Є нескладна дієта, яка допоможе скинути всю зайву вагу. Вона приємна тим, що можна не обмежуватися у вживанні овочів. Виняток - банани і дуже солодкі фрукти. Потрібно пити багато чистої води і зеленого чаю. Один стакан перед кожним прийомом їжі - обов'язкова умова. Молочні та кисломолочні продукти повинні бути не вище 1% жирності.



На сніданок - каша гаряча (навпіл молока і води + будь-яка крупа або пластівці). Тепла їжа має більший об'єм, ніж холодна, і дозволяє надовго забути про почуття голоду. На сніданок можна з'їсти 2-3 крекери або тости з ложкою меду. Напій - зелений чай. Через 3 години з'їжте 1-2 фрукти і 1 перець або огірок.
За обідом намагайтеся, щоб нежирного овочевого салату в тарілці було втричі більше, ніж м'яса, риби або курки. До речі, м'ясо - тільки відварне, печене або на пару. Оптимальні овочі для салату - помідори, огірки, морква, буряк, капуста без майонезу або сметани. На десерт побалуйте себе темним шоколадом. 30 р. - цілком допустима норма, але ж це ціла третина плитки! Запити його краще зеленим чаєм або теплою водою.
Через три години після обіду можна з'їсти 1-2 крекери, трохи овочів з рослинним маслом і 100 г сиру. Напій - зелений чай.
Вечеря: 1-2 фрукта, 200г маложирного йогурту або кефіру.

4 тижні такого харчування допоможуть вам скинути 3-4-кіло зайвої ваги і підійти до довгоочікуваного події в найкращій формі.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі