15 хвилин в день для відмінної фігури


Ймовірно, немає в нашому світі жінки, яка хоча б раз у житті не мріяла б про красиву ідеальну фігуру. Але для отримання хорошого результату треба працювати над собою, сидячи на різних дієтах і посилено займаючись спортом. Однак багатьох хвилює питання: як можна схуднути, при цьому сильно не напружуючись? Такий спосіб існує. І називається він бодіфлекс.



Вправи такого типу допоможуть схуднути тим жінкам, які дуже мало рухаються у зв'язку з різними життєвими обставинами. Потрібно зауважити, що бодіфлекс - це комплексні вправи, засновані на аеробному диханні. Вони спрямовані на розтяжку різних груп м'язів. Основою бодіфлекса є суміщення правильного глибокого дихання з вправами на гнучкість і на зміцнення м'язів. Завдяки правильному диханню кров збагачується киснем, таким чином спалюється жир, а за допомогою різних вправ він спалюється на необхідних ділянках тіла. Всі вправи, які присутні в програмі бодіфлекса, є виключно оздоровчими, і за умови їх щоденного виконання, зміцняться м'язи стегон і покращиться еластичність суглобів.

У бодіфлекса є очевидні переваги: ​​для занять не потрібно ніяких спеціальних пристосувань або тренажерів, а тривалість заняття - всього п'ятнадцять хвилин в день. Якщо порівняти бодіфлекс з бігом або з аеробікою, то потрібно зазначити, що при бігу за годину спалюється сімсот Ккал, при аеробіці - двісті п'ятдесят Ккал, а при заняттях бодіфлексом ви втратить три з половиною тисячі 3500 ккал. За допомогою аеробного дихання здійснюється також масаж внутрішніх органів. При цьому у бодіфлекса є ще один великий плюс - після таких занять не зростає апетит. А якщо ви хочете отримати більший ефект від програми, то її можна виконувати і двічі на день.


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі