Вправи для схуднення живота



 Не секрет що кожна дівчина мріє про плаский та підтягнутий живіт, але як зберегти наше тіло в хорошій формі особливо в «проблемних місцях»? Для того щоб ваш живіт став плоским і підтягнутим немає необхідності відвідувати тренажерний зал щодня. За допомогою декількох простих вправ, можна досягти бажаної форми живота в домашніх умовах. Зазначимо, що для досягнення результату виконувати вправи для схуднення живота рекомендується 3 рази на тиждень. Також радимо тренуватися до їди або через 2-3 години після їжі.



Основні вправи для схуднення живота



Вправа для схуднення живота 1 
Початкове положення - ляжте на спину, зігніть ноги в колінах і розставте руки по сторонам. Повільно піднімайте стегна так, щоб ваше тіло виглядало як пряма лінія від плечей до колін (дивіться фото А). Піднімайте праве коліно до грудей (див. фото Б). Через кілька секунд, розслабте ноги і повторіть ті ж дії з лівим коліном. Вправа не легке, але якщо ви його правильно виконуєте, то протягом короткого часу ви досягнете бажаного результату.

Вправа для схуднення живота 2 
Ця вправа виконується з гантелями (максимальною масою до 3 кг). Початкове положення - розставте ноги ширині плечей і витягніть руки вперед, тримаючи гантелі (див. фото А). Зробіть великий крок вперед лівою ногою і займіть положення як показано на фото, в якому обидва коліна повинні бути під прямим кутом. Напружити м'язи живота, і повернути ліворуч (див. фото Б). Повернутися у вихідне положення і повторіть вправу з іншою ногою. Робіть по два підходи по п'ятнадцять разів.

Вправа для схуднення живота 3 
Початкове положення - лягти на землю і підняти своє тіло в повітря, спирайтеся на руки (руки зігнуті в ліктях) (див. фото А). Напружте м'язи живота і передайте вагу тіла на праву сторону, а також простягніть вперед ліву руку (див. фото Б). Залишайтеся в цьому положенні не менше 10 секунд. Повільно поверніться лівою рукою назад, і повторити вправу з правою рукою. Робіть два рази по п'ятнадцять хвилин, між підходами слід робити перепочинок.

Вправа для схуднення живота  4
Сядьте на підлогу. Зігніть праву руку у лікті, а ліву залиште прямій. Зі складеними руками зробіть поворот до максимально можливої ​​остаточної позиції. При виконанні вправи піднімайте протилежну ногу від прямої руки. Робіть 15-20 повторень, потім поміняйте напрям.
 Вправа для схуднення живота 5
Покладіть рушник під руки і ноги як показано на картинці 1. Рухайте ногами вперед потім назад як на картинці 2 (вправи слід робити на гладкій поверхні). Робити по 10 повторів.

Вправа для схуднення живота 6
Ляжте на спину, покладіть руки за голову і почніть обертати ногами в повітрі як на велосипеді, через деякий час обертайте ногами в протилежний бік.


Завдяки такому комплексу вправ для схуднення живота ви зможете домогтися бажаного ефекту, але варто розуміти, що для досягнення результату потрібно час. Наприкінці статті хочеться дати ще одну маленьку пораду. Для того щоб стежити за ефектом схуднення можна робити виміри стегон і талії, а краще записуйте їх у зошит після кожного тренування.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім20:20

    Вправи для схуднення просто клас! Добре що є зображення як правильно займатись!

    Тепер буду регулярно працювати над похуданням, дякую)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар