Як схуднути до Нового року: порада тренера

Діна Олійник, тренер фітнес-студії, дала нам кілька порад сьогодні про те, як скинути кілька зайвих кілограмів до Нового року і виглядати просто неперевершено у вечірньому вбранні.
Швидке схуднення допоможе вам позбавитись комплексів та незручностей. Саме для цього і створено цю програму вправ для схуднення.


Поради тренера


Незважаючи на здоровий спосіб життя і правильне харчування, бувають обставини, при яких непомітно прийшли пару зайвих кілограмів абсолютно незрозуміло звідки. І ось настав момент, коли від них потрібно неодмінно позбутися напередодні чогось дуже важливого, наприклад, Нового року!

Як це зробити швидко і правильно, а головне, схуднути без шкоди для твого здоров'я?
У нас ще достатньо часу, щоб позбутися від 5-6 кілограмів. Що для цього потрібно? Інтенсивні фітнес-тренування 3-4 рази на тиждень по одній годині. І, увага, правильний режим харчування!

Але пам'ятай дуже важливе правило: не можна урізати калорії настільки, що організм почне зберігати і навіть ще більше відкладати жир на випадок голоду.

Не рекомендується урізати калорійність нижча, ніж 1200 калорій в день. Харчування має бути кожні 2,5-3 години маленькими порціями, що складаються в основному з легко засвоюваного білка. Вуглеводи тільки в першій половині дня (до 12:00). Цукор, сіль і алкоголь повністю забираються. Готуй їжу заздалегідь, щоб не було відмовок «не було моєї їжі!».

Зразкове меню, коли залишається півтора місяця

На голодний шлунок раджу випивати 1 ст.л. лляної олії, через 15 хв випиваємо стакан води. Ще через 15 хв сніданок.

Сніданок: 100-150 г нежирного сиру + 2 ст.л. (Сухих) вівсяних пластівців залити 100-150 мл води або нежирного молока. Запарені пластівці змішуємо з сиром. Чай або кава без цукру.

Перекус: яблуко + 5-6 мигдалевих горішків.

Обід: філе білої риби, курячої грудинки, індичатини або нежирної телятини 150-200 г (на пару, вареної або запеченої) з салатом (капуста, зелень, огірок, помідор + 1 ст.л. оливкового масла) + 2-3 ст. л. вареної на воді (без масла) гречки або рису.

Перекус: 1 незбиране варене яйце і 1 білок (без жовтка) + 1 свіжий огірок або помідор, або капуста.

Вечеря: філе білої риби (150 г) з овочами або 100-150 г нежирного сиру.

Зразкове меню, коли залишається 3-4 тижні:
Часу залишається зовсім мало, значить потрібно робити все ще більш чітко, щоб позбавиться від трьох (максимум п'яти) кілограм.

Хочеш побачити швидкий результат - потрібно попотіти! У цей період я раджу інтенсивно тренуватися 5-6 разів на тиждень.

Порада: прибрати з холодильника всі "слабкості". Якщо "смакоти" немає в холодильнику, то їх менше хочеться, з особистого досвіду знаю. Вуглеводи краще тільки вранці у вигляді каші.
На голодний шлунок раджу випивати 1 ст.л. лляної олії, через 15 хв випиваємо стакан води. Ще через 15 хв сніданок.

Сніданок: 2-3 ст. л. вареного нешліфованого рису або вівсянки, запареної на воді. Чай або кава без цукру.

Перекус: 2-3 яєчних білка (без жовтків).

Обід: 120 г курячої грудинки, індичатини або нежирної телятини (на пару, вареної або запеченої) з салатом (капуста, зелень, огірок, помідор).

Перекус: 120-150 г білої риби (на пару, вареної або запеченої) + капуста або 1 свіжий огірок.
Вечеря: 2-3 яєчних білка + 1 свіжий огірок або трохи капусти.

Я раджу додати антицелюлітний масаж через день.

Але якщо ти будеш продовжувати переїдати і не тренуватися, то ніякий масаж не допоможе позбутися від так ненависної "апельсинової кірки" на ногах і стегнах. Тільки в комплексі з правильним харчуванням і тренуваннями вид твоєї шкіри може набагато покращитися, і, взагалі, ти зможеш схуднути швидко.

Також раджу використовувати антицелюлітний крем перед тренуваннями, що надає додатковий жироспалюючий ефект і допомагає позбутися від надлишку води під шкірою. Подвоїти ефект може поліетиленова харчова плівка (обмотувати стегна і навколо талії).
Тепер справа за тобою - дотримуйся ці нескладні правила і добийся успіху!
Ти готова?  Успіхів тобі у схудненні!

Коментарі