Дієта для ледачих або як схуднути на 5 кг за 4 тижні

Дієта для ледачих або як схуднути на 5 кг за 4 тижні 

Не завжди для того, щоб схуднути, необхідні тривалі тренування в спортзалі і виснажливі дієти. Іноді достатньо виконувати легку зарядку і дотримуватися легкої дієти і, тим не менш, худнути і худнути. Не відразу, поступово, але без побічних ефектів. Тривалість: 4 тижні. 
Втрата у вазі : 3-5 кг. 



Снідаємо і худнемо: до 12 годин можна все, що завгодно, а от після - споживані продукти необхідно замінювати на менш калорійні.
Що можна?
Шоколад (краще гіркий), цукор (краще тростинний) і тістечка (чизкейки або безе), бутерброди (краще з овочами та індичкою), каші (вівсяна або гречана, на воді або знежиреному молоці, можна трохи коричневого цукру), кефір, напій з цикорію (замість кави), зелений чай, свіжовичавлені соки.

Обід - повноцінний, адже втрачаючи вагу важливо не нашкодити.
Супи на рибному або курячому бульйоні. Зелень, томати, брокколі, моркву, селеру, кольорова капуста замість картоплі . На гарнір - крупи і ті ж овочі.

Можна також яловичину, індичку, курку, рибу, морепродукти.
Не варто смажити, краще варіть, тушкуйте, запікайте в духовці. Соус - знежирений йогурт, оливкову олію, бальзамічний оцет, соєвий соус.

На десерт найкраще підійдуть будь-які фрукти або фруктовий салат. Пийте зелений чай, фреші, негазовану воду. Раз на тиждень можна келих червоного сухого вина, в день дозволяється пара чашок кави.

Вечеря. Не пізніше 18.00. У цей час краще їсти сири, нежирний сир, крупи, фрукти й овочі. Можна приготувати салат (свіжі овочі) або згасити їх на оливковій олії. Заправка - томатний соус, який Ви приготуєте самі. Можна і м'ясо, але тільки дієтичне. Десерт = сир + йогурт + фрукти. Запивати все можете кефіром, чаєм, водою. Після вечері - ніяких перекусів.

Протипоказання: Вагітність, пологи.
Перед застосуванням дієти необхідно проконсультуватися з дієтологом.

Краса тіла полягає в правильній роботі його внутрішнього світу! Не забувайте про це! 

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі