Про правильне харчування при схудненні

Якщо ви не пристосовані для дієт і не готові до того, щоб розморювати свій організм, завжди існує альтернатива твердим методам - правильне й здорове харчування. Це основа здоров'я й гарної форми. Можна не дотримувати ні одну дієту, і однаково худнути, просто правильно харчуючись

Насамперед, застава правильного харчування - збалансований раціон. Склад щоденного споживання вітамінів, мінералів, білків, жирів і вуглеводів повинен перебувати в гармонічному співвідношенні. При цьому неправильно виключати що або перераховане вище. 

По можливості потрібно обмежити споживання алкоголю, цукру, солі, борошняного, але тільки лише обмежити. Не обов'язково зовсім не є того, чого дуже хочеться! 

Однак помнете, що в шкідливої їжі завжди є альтернатива! Так жирну свинину і яловичину можна замінити куркою, майонез - гірчицею, білий хліб - житнім, жирний сир - знежиреним. А замість перекусу шоколадкою з газованою водою завжди можна перекусити фруктами. За всіх часів самими корисним продуктами залишаються овочі, як джерела вітамінів і до того ж украй низькокалорійні продукти. Зробивши їхньою основою свого раціону, ви саджаєте організм на найкращу дієту - здорову!

Коментарі