5 простих способів схуднути до літа

Схуднути - не така вже легка задача, як може здатися тому, хто сам ні разу не пробував худнути. Якщо говорити відверто, однією дієтою проблему не вирішиш. Процес припускає наявність сильної волі і застосування цілого ряду заходів. Яких?
 
Є один дуже неприємний аспект надлишкової маси тіла у жінок. Що б не говорили про товстушка-веселушка, їх доброту і чарівності, проте реалії такі, що в наш час хлопців більше приваблюють стрункі дівчата. Мабуть, чоловіки підсвідомо вибирають таких, так як зайва вага - це завжди проблеми зі здоров'ям, а чоловікам потрібні здорові дружини. Найчастіше особисте життя у повних дам ніяк не може налагодитися.

1. Купуйте вагу

В даний час є сотні методів для схуднення, однак від цього людей з ожирінням менше не стає. Дієти багатьом не підходять, ліки і добавки неефективні або дуже шкідливі. Спортзал - відмінний засіб, проте у всіх чи є така сила волі? А без регулярності там робити нічого.

Як же бути? Для початку купіть собі підлогові ваги (бажано електронні), щоб можна було відстежувати зміни в масі тіла з точністю до 100 г.

Тільки зважуючи щоденно, в один і той же час, ви зможете зрозуміти, що саме додає ваша вага, а що сприяє її зменшенню. Це стане кращим контролем ефективності тих чи інших методів боротьби з ожирінням.

2. Вправи

Існує аксіома для зниження ваги - витрачати енергії треба більше, ніж отримувати її з їжею, т. тобто потрібно більше рухатися!

Відразу записуватися в тренажерний зал не варто, - краще почати тренування у себе вдома. Спробуйте взяти за правило робити кілька вправ вранці, після пробудження, всього по 15-20 хвилин. Ваги відразу покажуть, що тільки від цього можна худнути на 50-70 г щодня.

Небагато? Тоді додайте піші прогулянки по 30 хвилин на день. Не лінуйтеся щодня на роботу пройтися пішки пару зупинок. Від цього щоденні втрати складуть вже 100 р.

Мотивація зазвичай проблем не становить. Мати красиве тіло приємно не тільки для себе самої, а й для тих молодих людей, які на вас дивляться.


3. Як є?

Ось ми дійшли до улюблених багатьма дієт і способів харчування.

Спробуй діяти за такою схемою.

1. Почніть снідати, як би це спочатку не було огидно, - причому, снідати нещільно: не варто розтягувати свій шлунок, інакше на вагу це не вплине.

2. Відмовтеся повністю від кондитерських виробів протягом дня - якщо їх вживати, то весь ефект від ранкових вправ піде нанівець. Тільки огірки, яблука, мандарини.

3. Намагайтеся обідати повноцінно, але залишайтеся після обіду злегка голодною!

4. Вечеря зробіть "легше". І тільки до 18.00! Якщо пізніше, то навіть яблука з мандаринами підуть в жир.

Харчування за цією схемою додасть до загального результату ще 50 г.

Припустимо, ви завзято узялися за справу і вирішили взагалі поголодувати і, зрозуміло, худнете швидко. Організм отримує сигнали: "Караул! Ми на безлюдному острові! Їсти нічого!".

Ви кинули голодувати і поїли. Організм: "Випадкова їжа! Швидше запасти її в жир на випадок повторення голодування!". Саме тому набір ваги після виснажливих дієт дуже сильний. Все повинно бути комфортно!

У результаті, дотримуючись цих нехитрих правил, ви зможете худнути на 100-150 г. на день (3-4 кг / міс). Мало? Тоді на допомогу можна закликати "бабусині методи" - це ті методи, які здавна застосовувалися для позбавлення від жиру.

4. Форсуємо результат

Головним засобом завжди вважалася лазня і натирання в парній скипидаром. Скипидар робили з хвойної смоли (живиці). При попаданні на шкіру він розкривав пори і капіляри. При цьому людина сильно потіла, а тіло сильно розігрівалось, як після багатогодинного заняття спортом. У результаті після такої баньки жінки втрачали по 3-4 кг!

У Франції лазні не дуже популярні, тому там вже більше 100 років застосовують спеціальні живильні ванни. Ці ванни змушують кров у судинах текти в 2-3 рази швидше, а після місяця таких процедур вага знижується вже на 5-6 кг. Приймати цю ванну потрібно 1 раз на 2 дні по 15 хвилин.

5. Як зменшити апетит?

Як тільки вага піде вниз, апетит буде звірячим, - така природа. Існують трави, які здатні вам допомогти: кукурудзяні рильця, насіння льону, ряска і кипрей. Весь цей набір трав можна знайти в спеціальних зборах, які продаються в аптеці. Вони допоможуть вам перебороти «стрес» після 18.00, тому додадуть в скарбничку ще 1,5-2 кг.

Коментарі