Секс = схуднення МІФ??!

Секс і схуднення

Сексуальне життя на пострадянському просторі багате і багатоманітне. Також багатоманітні помилки, пов’язані з сексом. Одна з таких помилок полягає в тому, що за допомогою занять сексом нібито можна схуднути.

На жаль, якби так легко і приємно можна було схуднути, то величезна кількість людей не мала б зайвої ваги.
За підрахунками учених, під час статевого акту спалюються зовсім небагато калорії (займаючись сексом протягом години, ви можете втратити максимум двісті п’ятдесят калорій, енергетичні витрати на оргазм вище - чотириста калорій в годину, але він триває максимум 15 секунд), і для того, щоб схуднути, потрібно багато годин, а ще краще декілька днів безперервно займатися сексом, при цьому не відпочивати і нічого не є.
Напевно, це підійде далеко не всім.


Правда, в деяких випадках нормалізація сексуального життя все-таки може привести до схуднення. Але в даному випадку йдеться скоріше про психологічний ефект, оскільки людина, незадоволена сексом, часто компенсує свою незадоволеність великою кількістю їжі. Тоді ж, коли сексуальне життя у нього налагоджується, відпадає потреба і у великій кількості пищи.
Саме це і є основною причиною схуднення в даних випадках.

.
Слід згадати і вигаданий чоловіками міф про те, що для чоловіка провести статевий акт все одно що вагон з вугіллям розвантажити. Якби це дійсно було так, то чоловіків доводилося б насильно примушувати займатися сексом. Проте переважну більшість чоловіків особливо умовляти в цьому відношенні не доводиться.

Коментарі