- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
by
Michael Voznesenski
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Ця дієта дійсно велика. Їсти можна багато. Продукти - ситні. Щоденне споживання калорій - близько 1500. Але головне - зниження ваги буде, навіть якщо ви оберете будь-які продукти з нижчеподаного списку і скомбінуєте їх за своїм бажанням.
Щодня споживання вуглеводів має становити 215 г; білків - 60 г; жирів-45 р.
Щоденне споживання цукру 15 р. Вибирайте:
3 чайні ложки цукру без верху,
3 чайні ложки меду без верху,
4 чайні ложки джему або варення.
Вибираємо хліб:
3 невеликих булочки по 40 г,
6 тонких шматка батона,
3 шматки білого або чорного хліба,
4 маленьких здобних булочки,
6 сухариків,
9 штук печива,
4 пряника.
Визначаємося з крупою (приблизно 2 столові ложки з верхом)
4 ст. л. вівсяних пластівців,
40 г вермішелі,
50 г хліба,
40 г гороху або квасолі,
120 г картоплі (2 середні картоплини).
Норма картоплі в день - 150 г, приблизно 2 середніх бульби.
200 г овочів групи А чи грибів - обов'язково!
молода буряк з бадиллям - 2 пучка,
свіжі гриби 200 г,
1 / 4 невеликого кабачка,
2-3 суцвіття цвітної капусти,
5-6 головою капусти кольрабі,
2 середніх огірка,
3 великих болгарських перцю,
2 середніх помідора,
1 пучок редиски,
великий пучок салату або щавлю,
200 г стручкової квасолі або шпинату.
200 г овочів групи Б - обов'язково!
брюссельська капуста - 2 склянки,
2 великих буряків,
2 цибулини,
200 г гарбуза,
1,5 склянки зеленого гороху (не консервованого),
4 столові ложки вареної білокачанної капусти,
4 морквини,
4 корінця петрушки,
2 невеликих коренеплоду селери.
Вибирайте фрукти та ягоди - 250 г.
1 стакан агрусу,
250 г кавуна або дині без шкірки,
2 великих банана,
2 великих персика,
2 склянки чорниці, черешні, вишні, смородини, суниці, журавлини, брусниці, малини, винограду,
2 середніх лимона, апельсина, яблука чи груші,
7 абрикосів або слив.
Які молочні або кисломолочні продукти ви віддаєте перевагу?
2 склянки молока, йогурту, кисляку, кефіру, 10 г вершкового масла,
10 г вершкового масла,
60 г сиру,
100 г сиру.
Визначаємося з м'ясом і рибою.
100 г яловичини, телятини, печінки, нирок, серця, мови, коропа; курчати або індички,
120 г нежирної свинини, оселедця, ляща, камбали, плітки, судака, щуки, тріски,
80 г нежирної шинки, рулету, сосисок, сардельок, запеченого м'яса,
60 г твердого сиру,
50 г м'яса можна замінити двома яйцями.
Комбінуйте ці продукти, фантазуйте на кухні і ви побачите, що корекція фігури може бути вельми приємним творчим заняттям!
Щодня споживання вуглеводів має становити 215 г; білків - 60 г; жирів-45 р.
Щоденне споживання цукру 15 р. Вибирайте:
3 чайні ложки цукру без верху,
3 чайні ложки меду без верху,
4 чайні ложки джему або варення.
Вибираємо хліб:
3 невеликих булочки по 40 г,
6 тонких шматка батона,
3 шматки білого або чорного хліба,
4 маленьких здобних булочки,
6 сухариків,
9 штук печива,
4 пряника.
Визначаємося з крупою (приблизно 2 столові ложки з верхом)
4 ст. л. вівсяних пластівців,
40 г вермішелі,
50 г хліба,
40 г гороху або квасолі,
120 г картоплі (2 середні картоплини).
Норма картоплі в день - 150 г, приблизно 2 середніх бульби.
200 г овочів групи А чи грибів - обов'язково!
молода буряк з бадиллям - 2 пучка,
свіжі гриби 200 г,
1 / 4 невеликого кабачка,
2-3 суцвіття цвітної капусти,
5-6 головою капусти кольрабі,
2 середніх огірка,
3 великих болгарських перцю,
2 середніх помідора,
1 пучок редиски,
великий пучок салату або щавлю,
200 г стручкової квасолі або шпинату.
200 г овочів групи Б - обов'язково!
брюссельська капуста - 2 склянки,
2 великих буряків,
2 цибулини,
200 г гарбуза,
1,5 склянки зеленого гороху (не консервованого),
4 столові ложки вареної білокачанної капусти,
4 морквини,
4 корінця петрушки,
2 невеликих коренеплоду селери.
Вибирайте фрукти та ягоди - 250 г.
1 стакан агрусу,
250 г кавуна або дині без шкірки,
2 великих банана,
2 великих персика,
2 склянки чорниці, черешні, вишні, смородини, суниці, журавлини, брусниці, малини, винограду,
2 середніх лимона, апельсина, яблука чи груші,
7 абрикосів або слив.
Які молочні або кисломолочні продукти ви віддаєте перевагу?
2 склянки молока, йогурту, кисляку, кефіру, 10 г вершкового масла,
10 г вершкового масла,
60 г сиру,
100 г сиру.
Визначаємося з м'ясом і рибою.
100 г яловичини, телятини, печінки, нирок, серця, мови, коропа; курчати або індички,
120 г нежирної свинини, оселедця, ляща, камбали, плітки, судака, щуки, тріски,
80 г нежирної шинки, рулету, сосисок, сардельок, запеченого м'яса,
60 г твердого сиру,
50 г м'яса можна замінити двома яйцями.
Комбінуйте ці продукти, фантазуйте на кухні і ви побачите, що корекція фігури може бути вельми приємним творчим заняттям!
Успіхів вам у схудненні!
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Коментарі
Дописати коментар