Худайте ВЖЕ!

Тільки для ТВОЕЙ ідеальної фігури 

  Усі жінки мріють про ідеальну фігуру. Навесні це прагнення сильно, як ніколи: зовсім скоро настане довгоочікуване літо - пора готуватися до пляжного сезону! Модні дієти з дамських журналів, spa-процедури ... У хід йдуть усі можливі засоби, головне - втілити мрію в реальність! Але чому ж результат часто настільки далекий від бажаного ідеалу? 

  Точно так само, як у світі не існує двох людей з однаковими відбитками пальців, немає і універсального способу позбавитися від зайвої ваги. Спорудити з глянсового журналу, яка допомогла схуднути спочатку відомій голлівудській актрисі, а потім ще однієї знайомої вашої приятельки, може зовсім не підійти вам. Мало того, після такої "зоряної" дієти ви ризикуєте не скинути, а набрати додаткові кілограми. Чому? 

Причина досить проста: всі ми дуже різні, і не тільки в наших звичках і способі життя. Організм кожної людини має свої індивідуальні особливості: наприклад, швидкість обміну речовин, спадковість, вік, стан здоров'я. 

Купуючи нову сукню, сумочку, взуття, парфум ми завжди вибираємо те, що підходить саме для нас. Те, що відповідає нашому смаку і робить нас ще привабливішим. 

Так чому б не піти тією ж самою логікою за схуднення? Погодьтеся, навряд чи можливо знайти Фігуру Своєї Мрії, слідуючи загальні рекомендації для людей з середньостатистичними недоліками! 

Науково доведений факт: різне статура - це різний механізм утворення жирових відкладень. 

Виходить, для того, щоб досягти бажаного результату, необхідно по-різному впливати на "стратегічні запаси"! 

Спеціалісти наукового відділу Gloryon врахували особливості різних типів фігур і створили унікальний продукт для схуднення - фітогелі Gloryon. 

Скорегувати саме свої, а не "усереднені" недоліки. Вигідно підкреслити унікальні достоїнства і неповторну жіночність силуету. Позбутися від зайвих кілограмів і ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Фітогелі Gloryon за 3 тижні допоможуть вам знайти ідеальну фігуру - таку, про яку ви давно мріяли! 

Хочете зустріти літо у відмінній формі? Легко! Просто визначте свій тип фігури, виберіть відповідний комплекс фітогелей і дотримуйтесь рекомендацій, які фахівці наукового відділу Gloryon розробили саме для вас! 





"Вчіться любити себе такими, які ви є - з усіма своїми перевагами та недоліками", - стверджують психологи. І багато в чому вони мають рацію. Але якщо поглянути на це з іншого боку? 

Вперше набираючи зайві кілька кілограмів, ми втішаємо себе думками про те, що нічого страшного не сталося. "Нісенітниця, хорошої людини повинно бути багато", - заспокоюють близькі і друзі, коли раптом перестаєш влізати в улюблені джинси. Багато хто з нас розглядають зайву повноту як естетичну проблему, вважаючи, що зайва вага псує фігуру. І мало хто замислюється про те, якими ще наслідками, крім повної зміни гардеробу і низької самооцінки, можуть "обернутися" зайві кілограми. 

Доки ж слід спокійно миритися з надмірною вагою? Чи обов'язково взагалі худнути? 

Щоб відповісти на це питання, розрахуйте свій індекс маси тіла (ІМТ, індекс Кетле) за формулою: 

ІМТ = вага (кг) / ріст (м2) 

Якщо отримане число більше 25, слід зайнятися проблемою схуднення якомога раніше, інакше наслідки надмірного навантаження на хребет, суглоби, серце і судини будуть дуже серйозні. 
18,5 - 24, 9 - нормальна вага 
25 - 29,9 - надмірна вага, ризик для здоров'я 
30 і вище - різні стадії ожиріння, підвищений ризик для здоров'я 



Фітогелі Gloryon ідеальні для корекції ваги і при високому вихідному показників ІМТ. Цей факт підтверджують результати практичного дослідження, яке провели фахівці наукового відділу Gloryon: 

Фокус-група - 45 осіб. 

Час дослідження - 3 тижні. 

Отримані результати (середні значення): 
зниження ваги на 3-5 кг (при нормальному ІМТ), більше 5 кг (ІМТ більше 25), 
зменшення обсягу талії на 3-8 см, 
зменшення об'єму стегон на 4-6 см. 



Вражаючі результати - всього за 3 тижні! Gloryon пропонує просту і ефективну стратегію схуднення до літа за допомогою фітогелей: знайти ідеальну фігуру без проблем і особливих зусиль - це можливо! Перевірте самі! 





Сучасна дієтологія виділяє чотири основних типи жіночої статури. У кожного з них по-різному відбувається обмін речовин, і накопичуються жирові відкладення. Для кожного з чотирьох типів науковий відділ Gloryon розробив свою стратегію схуднення та схеми застосування фітогелей. "Піскові годинник" 
плечі і стегна однакової ширини 
округлий бюст, сідниці, руки і ноги 
повнота порівну розподіляється на грудях і стегнах 
при будь-якій повноті зберігається талія 



"Піраміда" 
вузькі плечі і тонка шия, плечі вже стегон 
при будь-якій повноті зберігається талія 
похилі стегна 
жирові відкладення в нижній частині стегон і на сідницях 



"Трикутник" 
плечі ширше стегон 
талія і стегна приблизно однакового обсягу 
жирові відкладення, що накопичуються у верхній частині тулуба 
прямі стегна при повноті набувають квадратну форму 



"Прямокутник" 
плечі і стегна однакової ширини 
прямі стегна, плоскі сідниці, талія слабо позначена 
жир накопичується в основному на животі і сідницях 








Якщо ви не змогли визначити свій тип фігури, можливо, у вас змішаний тип або великий надлишок маси тіла. Для змішаного типу статури науковий відділ Gloryon також розробив спеціальні рекомендації. 





Всі самі ефективні на сьогоднішній день компоненти для схуднення входять до складу фітогелей Gloryon. 

Доповнюючи дію один одного, три гелю протягом усього дня допомагають тілу позбавлятися від зайвих кілограмів, при цьому надаючи не тільки косметичний, але і Загальнооздоровчий ефект. Завдяки цінних рослинних екстрактів, фітогелі заповнюють нестачу вітамінів і заряджають організм життєвою енергією. 


Apricot morning -- 

Ранок активатор метаболізму. Містить гуарану і мате. 

Гуарана - ліана родом з амазонськой сельви. Індіанці називали гуарану "еліксиром молодості" і вживали в їжу як тоніка і загальнозміцнюючого кошти. Насіння гуарани, що містять кофеїн, стимулюють роботу нервової системи та підвищують енергетичний обмін. 

Мате - тонізуючий етнічний напій з листя цього південноамериканського дерева оспівав Хуліо Кортасар у своєму романі "Гра в класики". Екстракт листя мате не тільки заряджає організм енергією, але також сприяє прискоренню обміну речовин. 


Apple day -- 

Денний блокатор утворення жиру. Містить худію і джімнему. 

Худія - південноафриканський кактус, що росте в пустелі Калахарі. Екстракт худіі сприяє зниженню апетиту і тяги до солодкого, а також нормалізує рівень цукру в крові та чутливість тканин до інсуліну. 

Джімнема - трав'яниста рослина, поширена в Індії. У листах джімнеми міститься речовина, яка блокує сприйнятливість смакових рецепторів до солодкого. Шоколад і цукерки у роті відчуваються, як сухий пісок. 

Синергетична поєднання екстрактів худіі і джімнеми в денному фітогеле Gloryon допомагає привести в норму інсуліновий баланс і контролює вироблення інсуліну підшлунковою залозою. 


Orange night -- 

Вечірній термоджетики. Містить Гарцинія і хром. 

Гарцинія - дерево, що росте в Південно-Східній Азії. Екстракт кори плодів Гарцинія знижує рівень холестерину в крові й активізує процеси термогенеза (виділення тепла при розщепленні жирової тканини). 

Хром - мінерал, що сприяє прискоренню обмінних процесів в організмі. При цукровому діабеті або порушення чутливості тканин до інсуліну хром нормалізує рівень цукру в крові. У медицині хелати хрому застосовується також для зміцнення серцевого м'яза і стінок судин. 



Науковий відділ Gloryon рекомендує: 

Для типів фігур "Піскові годинник" і "Піраміда" - дует фітогелей "Ранок-День". 

Apricot morning і Apple day: 
активізують ліполіз (процес розщеплення жирової тканини), 
нормалізують обмін речовин, 
зменшують прояви целюліту 
знижують апетит і потяг до солодкого 



Для типів фігур "Трикутник" та "Прямокутник" - дует фітогелей "День-Вечір". 

Apple day і Orange night: 
нормалізують чутливість тканин до інсуліну, 
пригнічують утворення жирових відкладень, 
прискорюють процес ліполізу, 
знижують апетит і потяг до солодкого. 



При змішаному типі фігури або великому надмірній вазі рекомендується застосовувати всі три фітогеля Gloryon. У поєднанні із спеціальною дієтою, спортивними тренуваннями процес схуднення буде йти значно швидше, а результат буде більш виражений. 





Важлива умова набуття ідеальної фігури - збалансована дієта, складена з урахуванням потреб вашого організму, повністю задовольняє добову потребу організму в білках, жирах і вуглеводах. Незбалансоване або убоге харчування абсолютно точно зведе нанівець усі ваші зусилля. 

Будь-яка дієта скорочує надходження необхідної кількості вітамінів і мінералів. Тому дієтологи радять доповнювати раціон комплексом вітамінів. З фітогелямі Gloryon в цьому не буде потреби, оскільки вони містять достатню кількість вітамінів і мінералів. 

Головний принцип зниження ваги - споживати менше калорій, ніж витрачати. Існує безліч способів підрахунку кілокалорій: починаючи від таблиць калорійності продуктів, закінчуючи спеціальними комп'ютерними програмами, які вільно поширюються в мережі Інтернет. Перший час доведеться постійно звірятися з таблицею або електронною "лічилки". З часом ви навчитеся досить точно визначати калорійність того або іншого блюда, продукту вже "на око". Крім того, є кілька важливих правил, яких слід дотримуватися, якщо ви хочете позбутися від зайвих кілограмів напевно: 

Їжа повинна бути різноманітною. 

Солодке, борошняне, жирне, гостре і сильно солоне слід повністю виключити з раціону. 

Вечеря не пізніше, ніж за 3 години до сну. 

Раз на тиждень влаштовувати собі "розвантажувальний" день 

Намагатися їсти приблизно в один і той же час. Відмовитися від перекусів між основними прийомами їжі. 



Рекомендації наукового відділу Gloryon: 

"Піскові годинник" 

Кращий раціон - багато фруктів і сирих овочів. Основні джерела білка - риба, птиця, яйця, знежирені молочні продукти. Важливо харчуватися регулярно і відмовитися від перекушування між основними прийомами їжі. 

Зразкове меню: 

Сніданок: 
Ранок фітогель Apricot morning - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Вівсянка з фруктами або родзинками - 100 г 

Другий сніданок: 
Молоко або кефір - 1 склянка 
Висівковий сухар - 1-2 шт. 

Обід: 
Денний фітогель Apple day - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Тушкована капуста - 100 г 
Нежирної яловичини - 150 г 
Апельсин - 1 шт. 

Вечеря: 
Яйця - 2 шт. 
Овочевий салат (з додаванням 1-2 ч. л. Рослинної олії) - 100 г 





"Піраміда" 

Кращий раціон - протеїни з низьким вмістом жирів (сир, риба, дієтичне м'ясо) на сніданок; свіжі овочі та зелень, трохи нерафінованих вуглеводів (варену картоплю, висівковий хліб, темний рис або 1-2 фрукта) на обід. 

Зразкове меню: 

Сніданок: 
Ранок фітогель Apricot morning - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Мюслі з молоком або йогуртом - 1 порція 
Апельсин чи яблуко - 1 шт. 

Обід: 
Денний фітогель Apple day - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Темний рис або овочевий салат (з додаванням 1-2 ч.л. рослинної олії) - 100 г 
Куряча грудинка - 150 г 
Яблуко - 1 шт. 

Вечеря: 
Риба - 100 г 
Овочевий салат (1-2 ч.л. рослинної олії) - 100 г 


  

"Трикутник" 

Кращий раціон - мінімум жирів і солодощів, більше клітковини. Необхідно більше білків, ніж іншим типами фігур, і менше молочних продуктів. Повноцінні сніданок та обід, вечеря - обов'язково легкий. 

Зразкове меню: 

Сніданок: 
Яйця (1-2 шт.) Або нежирний домашній сир - 100 г 

Другий сніданок: 
Йогурт - 125 г 

Обід: 
Денний фітогель Apple day - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Гречка - 100 г 
Нежирної яловичини - 200 г 
Зелений салат - 50 г 

Вечеря: 
Вечірній фітогель Orange night - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Індичка без шкіри - 100 г 
Темний рис або овочевий салат - 100 г 
Ківі або апельсин - 1 шт. 




"Прямокутник" 

Кращий раціон - сніданок та обід повинні бути легкими, нізкобелковимі. Один повноцінний прийом їжі на день - вечеря, що включає м'ясо, овочі, кисломолочні продукти, фрукти. Рекомендовано роздільне харчування, відмова від "перекусів". 

Зразкове меню: 

Сніданок: 
Яйця - 1-2 шт. 
Салат із зелених овочів (1-2 ч.л. рослинної олії) - 100 г 

Другий сніданок: 
Нежирний йогурт або сир - 100 г 
Висівковий сухар - 1-2 шт. 

Обід: 
Денний фітогель Apple day - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Риба - 100 г 
Темний рис - 100 г 

Вечеря: 
Вечірній фітогель Orange night - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Курка або індичка без шкіри - 200 г 
Овочевий салат (1-2 ч.л. рослинної олії) - 100 г 
Мандарини - 2 шт. 




Змішаний тип фігури 

Кращий раціон - переважання некрахмалістих овочів, краще в сирому вигляді або приготованих на пару; трохи білкової їжі; різке обмеження рафінованих вуглеводів і жирів. Основа харчування - салати з огірків, помідорів, капусти, зелені, редису, заправлені 1 ч.л. рослинного масла. 

Зразкове меню: 

Сніданок: 
Ранок фітогель Apricot morning - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Овочевий салат - 200 г 
Сир нежирних сортів - 50 г 

Другий сніданок: 
Йогурт 5% або кефір 1% - 100 г 
Зелене яблуко - 1-2 шт. 

Обід: 
Денний фітогель Apple day - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Відварна грудинка індички або курки - 100 г 
Тушкована капуста - 100 г 
Зелене яблуко - 1-2 шт. 

Вечеря: 
Вечірній фітогель Orange night - 1 мірна ложка за 15 хвилин до їжі 
Овочевий салат - 200 г 
Яйце - 1 шт. 


  


Не забудьте про фізичному навантаженні - заняттях спортом, фітнесом! По-перше, так ви можете бути впевнені, що організм "спалює" саме жир, а не м'язову тканину. По-друге, так ви збережете тонус шкіри: вона не "провисне" у тих місцях, де раніше були жирові відкладення. По-третє, кожне тренування - це величезний заряд енергії та позитиву - і, крім того, відмінний спосіб зняти стрес і позбутися від втоми! 

Вже через три тижні ви помітите значні зміни своєї зовнішності: талія, стегна та живіт "розтанули", немов торішній сніг. Контури тіла стали такими чіткими і спокусливими! Хода - летить, а руху - такими граціозними! І це ще далеко не всі приємні сюрпризи, які чекають на Вас! 

Розмір одягу, який ви вже давно не носите, раптом виявиться вам якраз. Слова "як ти пострункішала і покращала!" - Стануть звичними. Але найголовніше - кожен ранок, підходячи до дзеркала, ви будете починати новий день з посмішки! Мабуть, це найкращий подарунок, який можна зробити самій собі!

Коментарі