Дієти за групами крові! Новинка!



 Забудь про вічне недоїданні і порожній шлунок. Сьогодні ми пропонуємо прекрасну дієту, можна сказати розроблену спеціально під кожного - дієту за групою крові. Ти зможеш насолоджуватися їжею протягом усього дня і не відчувати докорів сумління. Все, що для цього потрібно - твоя група крові. 
Або як з легкістю втрачати по 3 кілограми кожні 2 тижні.


Головний принцип дієти по групах крові 
Немає кращого харчування, ніж те, яке розроблено конкретно для твого організму. Немає кращої їжі, ніж та, яку вибирають для тебе гени. Адже залежно від групи крові, наш організм сприймає одні продукти і не приймає інші. Одна і та ж їжа, можливо навіть загальноприйнята, як дуже корисна, може по-різному впливати на різних людей. Це давно доведено вченими та визнано в усьому світі.

Якщо пояснювати по-простому - то вид дієти, з якою ми збираємось вас познайомити, грунтується нам тому типі харчування, який закладено в нас генетично. Завдяки цьому методу можна досягти грандіозних успіхів. Адже в результаті все, що ми їмо, добре засвоюється і не шкодить нашій вазі.

Перевага дієти по групі крові складається головним чином у тому, що ми цілком виключаємо зі свого раціону шкідливі для нашого тіла продуктів харчування. До того ж, правильно підібравши свій раціон, відпадає потреба в підрахунку калорій.

Група продуктів харчування 


Все що ми їмо можна розділити на три групи:
- ідеальні продукти для тієї чи іншої групи крові. Вони добре засвоюються нею.
- нейтральні продукти
- шкідливі продукти, які протипоказані тим чи іншим людям.

Нейтральні продукти - це та група продуктів, що ідеально підходять власникам будь-якої групи крові. Вуглеводи і білки, що містяться в цих продуктах, або дуже незначні, або просто не засвоюються організмом, тому не приносять ніякої шкоди нашому травленню. Головними представниками таких продуктів є овочі, фрукти, горіхи й насіння, жири (як тварини, так і рослинні), зелень і прянощі, сир, кисломолочні продукти.
Незалежно від того, яка в тебе група крові, запам'ятай: ні одній з них не підходить шинка, сало, свинина, копченості, морозиво, чорні маслини, сир плавлений і сир «рокфор», а також кола, солодкі напої, у тому числі і низькокалорійні, міцні спиртні напої.

Дієта для 1-ої групи крові (0) 
У твоє меню має входити максимально багато м'яса, риби. Не дивлячись на те, що ти прекрасно засвоюється м'ясо - воно не повинно складати основу свого раціону. Овочі виключати не можна, адже вони - джерело вітамінів. Вважається, що перша - сама древня група крові, саме тому її власникам слід харчуватися приблизно так, як це робили ... первісні люди. Ні, ні, ні. Це не означає, що відтепер в твій раціон має входити сире м'ясо. Просто намагайся їсти все те, що можна роздобути на полюванні або ж виростити на землі.
Ідеальні продукти - баранина, яловичина, печінка, інжир, сливи, артишоки, брокколі, китайська капуста.

Зразкова дієта для першої групи крові
Сніданок - несолодкі пластівці з фруктами і молоком або фруктовий салат;
Обід - запечене м'ясне або рибне філе з овочами, рис;
Вечеря - фруктовий салат.
Дієта для 2-ої групи крові (А) 
Для тих, у кого друга група крові ідеально підходять овочі, фрукти та злаки. Статистично доведено, що люди саме з такою кров'ю найчастіше зовсім відмовляються від м'яса (стають вегетаріанцями). Вважається, що ця група виникла незабаром після того, коли людина навчилася вирощувати і, відповідно, вживати пшеницю. Ідеальні продукти - короп, лосось, окунь річковий, соєві продукти, інжир, сливи. Не підходять практично ніяка молочна їжа.

Зразкова дієта для другої групи крові
Сніданок - йогурт з чорносливом або фруктовий салат;
Обід - рис із зеленню і шампіньйонами або овочі, соєве м'ясо, бобові;
Вечеря - будь-які фрукти.

Дієта для 3-ої група крові (В) 
Тобі дуже пощастило, адже завдяки міцній травній системі твій організм прекрасно сприймає практично всі продукти: м'ясо, рибу, молочні продукти.
Саме завдяки цьому у тебе є особливо широкий вибір «дозволених» страв. Вважається, що ця група крові зародилася 10 тис. років тому. Умови життя тоді були на межі виживання. Харчуватися вдавалося не постійно і в більшості одними і тими ж продуктами. Ідеальні продукти - йогурт, кефір, сир, баранина, яйця, відварна риба, квасоля, банани, сливи, пшеничний хліб.

Зразкова дієта для третьої групи крові: 
Сніданок - омлет з ананасом або мюслі з яблуком;
Обід - борщ, овочі на грилі або ж м'ясної шніцель зі шпинатом;
Вечеря - лосось з нежирним соусом.

Дієта для 4-ої група крові (АВ) 
Для людей із четвертою групою крові АВ також в їжу придатні багато продуктів. Але вони, як правило, мають чутливий харчовий апарат. Тому слід їсти все-таки більше риби і трохи менше м'яса.
Ідеальні продукти - баранина, індичка, макрель, сардини, щука, форель, козяче молоко, сир овечий, рис, пластівці вівсяні, молочні продукти, баклажан, капуста, перець (окрім Чилі).

Зразкова дієта для четвертої групи крові
Сніданок - сир з яблуками і горіхами;
Обід - приготовлена на вершковому маслі овочева запіканка або запечені баклажани. Також дозволяється індичка або пісне м'ясо, але пам'ятай, що його ні в якому разі не можна поєднувати з вуглеводними продуктами (макарони, картопля);
Вечеря - зелений салат або ж фрукти.

На завершення розповіді про дієту за групою крові хотів би навести ще кілька загальних для всіх рекомендацій:
Для ідеального і швидкого зниження ваги, окрім вибору продуктів за групою крові, тобі доведеться забути про одночасне вживання продуктів, багатих білками і вуглеводами.
Більше половини продуктів харчування повинні складати фрукти і овочі
Готуйте їжу ощадним способом (на пару або ж у духовці). Повірте, результат не забариться - Ви швидко схудните!

Коментарі