Шоколадна дієта

Щоб такого з'їсти, щоб схуднути. Завжди хочеться вбити двох зайців: і смачно поїсти, і скинути зайві кілограми. Нам жінкам особливо важко відмовитися від солодкого. Любимо ми себе балувати. Деякі згодні харчуватися тільки шоколадом, виключивши всілякі делікатеси. А багато дам використовують шоколад як заспокійливий засіб, і не дарма. Шоколад стимулює вироблення ендорфінів - гормонів щастя.

Тому, з"ївши плитку шоколаду, і дихається рівніше, і життя стає світліше. Крім того, какао боби, що є основою шоколаду, містять антиоксиданти. Антиоксиданти допомагають організму прискорювати процес одужання тканин і протистояти інфекціям. Внаслідок чого зміцнюється імунітет і збільшується тривалість життя людини. У більшій кількості антиоксиданти присутні в темному шоколаді.
Шоколад також містить такі речовини як флавоноїди, які зменшують крихкість кровоносних капілярів, справляють седативну дію. Флавоноїди мають протизапальну, противиразкових дією. Люди, що регулярно вживають шоколад рідше страждають виразкою шлунка і взагалі володіють гарним імунітетом.

До складу шоколаду входять білок, кальцій, магній, залізо, вітаміни А, В, Є. Шоколад бадьорить, заряджає енергією. Він містить високу кількість калорій і здатний тамувати голод.

Отже, всім хто не уявляє собі життя без шоколаду, а схуднути на пару-трійку кілограмів треба, можна спробувати найсолодшу шоколадну дієту. Вона дуже проста. Протягом дня з'їдаєте шоколаду не більше 100 грамів. З напоїв можна вживати каву без цукру із знежиреним молоком. Тривалість дієти 3-4 дні. Можна скинути 3-4 кілограми.

Звичайно дана дієта не панацея і як всі монодієти важкувата, особливо для тих хто страждав або страждає захворюваннями печінки. Перш ніж сідати на дієту переконайтеся у своєму здоров'ї.

Шоколадна дієта підходить для жінок-ласунів, які прагнуть схуднути до певної дати і виглядати на всі сто, але при цьому не відмовляти собі в задоволенні.

Коментарі