Стрункі ніжки: методика схуднення

Зробити ніжки стрункими допоможе вам скакалка. Енергія, яку ви витратите на скакалку, дозволить вам позбавитися від целюліту і спалювати 200 кал за кожні півгодини. Кардіологи одностайні в оцінці занять від скакалки - її ефективність подібна до занять на дорогих тренажерах.

За допомогою скакалки ви зможете за тиждень відновити свою вагу, вивести з організму продукти застою, посилити роботу серця і запобігти венозний розширення вен. Перед тим, як почати займатися необхідно підібрати скакалку, яка відповідає вашому росту. При зрості до 1 м 50 см довжина скакалки повинна бути в два рази більше. Якщо ваш зріст не перевищує 167 см, то скакалка - 2 м 50см, понад 167 см, то скакалку вибирайте довжиною 2 м 80 см. Людям, чий зріст перевищує 183 см підійде скакалка 3с 10см..

Починати вправи потрібно з стрибків. Стрибайте невисоко, включайте в роботу тільки ноги, зап'ястя і передпліччя. Оскільки ваше тіло буде зафіксований в одному положенні, то все навантаження піде на нього, і ви зможете швидко схуднути. Поступово прискорюйте темп стрибків, стрибайте протягом 10 хвилин. Щоденні стрибки поєднуйте з розвантажувальними днями, вживайте зелений чай або молокоай або відвар трав, що сприяють схудненню.

Коментарі