- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
by
Michael Voznesenski
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Дієтичний рецепт для тих, хто стежить за своїм здоров'ям або хоче схуднути.

Калорійність 1 порції становить: 117 кКал
Білки - 13г
Жир - 4 г (холестерину-0г)
Для приготування весняного омлету (на 4 порції) знадобляться:
Трохи збиті яєчні білки -12 штук
Лук-ріпка-100г
Помідори - 12 штук
Спаржа - 12 стеблинок
Часник - 4 зубчики
Пучок свіжого базиліка (в омлет) і 2 гілочки (для прикраси)
Олія оливкова-1 ст.л.
Сіль і перець - за смаком
Спосіб приготування весняного омлету:
1.Разогреть духовку приблизно до 175 градусів.
2. Оливкова олія нагріти в сковорідці, в якій будете випікати потім омлет.
3. Порізати цибулю, часник роздавити через Часничниці.
4.Виложіть цибулю і часник на розігріту сковорідку і підсмажити 1 хвилину (на невеликому вогні).
5. Додати нарізану спаржу (краще порізати спаржу на поздовжні смужки) і готувати ще приблизно 30сек-1 хвилину.
6. Порізати помідори навпіл, порубати базилік і теж покласти в сковороду. Все це посолити і поперчити.
7.Заліть цю масу збитими білками і перемішати.
8. Зняти з вогню і поставити омлет в духовку на 8-10 хвилин. (Можна його перелити у форму для запікання).
9.Винуть омлет з духовки, прикрасити зверху гілочками базиліка.

Калорійність 1 порції становить: 117 кКал
Білки - 13г
Жир - 4 г (холестерину-0г)
Для приготування весняного омлету (на 4 порції) знадобляться:
Трохи збиті яєчні білки -12 штук
Лук-ріпка-100г
Помідори - 12 штук
Спаржа - 12 стеблинок
Часник - 4 зубчики
Пучок свіжого базиліка (в омлет) і 2 гілочки (для прикраси)
Олія оливкова-1 ст.л.
Сіль і перець - за смаком
Спосіб приготування весняного омлету:
1.Разогреть духовку приблизно до 175 градусів.
2. Оливкова олія нагріти в сковорідці, в якій будете випікати потім омлет.
3. Порізати цибулю, часник роздавити через Часничниці.
4.Виложіть цибулю і часник на розігріту сковорідку і підсмажити 1 хвилину (на невеликому вогні).
5. Додати нарізану спаржу (краще порізати спаржу на поздовжні смужки) і готувати ще приблизно 30сек-1 хвилину.
6. Порізати помідори навпіл, порубати базилік і теж покласти в сковороду. Все це посолити і поперчити.
7.Заліть цю масу збитими білками і перемішати.
8. Зняти з вогню і поставити омлет в духовку на 8-10 хвилин. (Можна його перелити у форму для запікання).
9.Винуть омлет з духовки, прикрасити зверху гілочками базиліка.
Коментарі
Перебільшено інгридієнтів,
ВідповістиВидалити