Прибирати живіт за допомогою східних вправ!

Відповідно до східної традиції, в нашому організмі є не тільки вени і артерії, а й енергетичні канали. Кращий спосіб змусити енергію рухатися вільно - повільні розтяжки під час занять стретчинг і йогою, складні пози чи гонгу або стрімкі руху кікбоксингу. Результати не змусять себе чекати: м'язи стануть рельєфними, дихання - стійким, настрій - чудовим, тіло - гнучким. Не кажучи вже про проблемні зони, які знайдуть відмінну форму остаточно і безповоротно. Пружний і плаский живіт , досконала груди, стрункі ноги - все цього можна досягти лише за допомогою перерахованих вище практик! Як?


Чи гонг.
Плаваючий дракон.

Вихідна позиція: ноги разом, долоні з'єднані. Тримай долоні паралельно підлозі, права зверху. Потягни руки вліво. При цьому праве стегно розгорнуто у зворотний бік. Тепер ліва долоня зверху. Відповідно тягни руки вправо, розгортаючи стегна вліво. Виконати вправу, по черзі змінюючи напрямок, протягом двох хвилин. Концентрує погляд на сполучених долонях.



Кікбоксинг.
Швидкий танець.

Вихідна позиція: ноги широко розставлені, ступні назовні, коліна злегка зігнуті. Ліву руку поклади на талію, праву стисни в кулак і підніми вище голови. Ривком наближав правий лікоть до правого коліна, але вони не повинні стикатися. Верни руку в початкове положення, ногу опусти. Повтори 5 разів, потім поменяй руку й ногу і виконай вправу ще 5 разів.



Йога.
Скручування.

Вихідна позиція: лежачи на спині. Підніми коліна і притисни їх до грудей. Обхват ноги руками і, піднявши голову, тягни її до колін. На видиху притискав ноги до грудей, на вдиху опускай ноги і голову, але не торкайся статі! Повтори вправу 4-5 разів.



Стретчінг.
Колона.

Вихідна позиція: лежачи на спині, руки витягнуті за головою. Втягни живіт, обов'язково стеж, щоб весь хребет був притиснутий до підлоги. Перебуваючи в цьому положенні, одночасно тягни ступні і долоні. Постарайся тримати напругу 20 секунд. Дихай повільно. Виконайте вправу 4-5 разів.

Коментарі