Дієта клініки Майо в Мінесоті

Цю дієту рекомендують медики клініки Майо, коли потрібно якомога швидше скинути вагу. При дотриманні цієї дієти не можна вживати ніяких алкогольних напоїв, так як алкоголь порушує процес усунення жиру з організму.

Дієту необхідно припинити хоча б за 24 години до вживання будь-якого алкогольного напою. Заснована дієта на вживанні супу, який сприяє спалювання жиру. Є його треба щодня, причому так часто і в такій кількості, як вам захочеться.

При строгому дотриманні дієти за тиждень можна скинути від 4,5 до 8 кг. Найважливіше умова схуднення полягає в тому, щоб ті продукти, які рекомендуються дієтою, вживалися саме в ті дні, які вказані в меню.

Якщо протягом тижня ви втратили сім кілограмів і більше, зробіть перерву на два дні або більше. Продовжити можна в будь-який час, але не їсти суп поза дієтою.
До даної дієті можна вдаватися досить часто. Якщо з якихось причин ви її перервали, то почніть знову з першого дня.

Рецепт супу, що спалює жири:
2 кубика овочевого бульйону, 1 невеликий качан капусти, 1 пучок селери, 2 зелених перцю, кілька помідорів.

Спосіб приготування:
Поріжте овочі на невеликі шматочки і залийте водою. Приправте сіллю, перцем або улюбленою приправою. Кип'ятіть на великому вогні 10 хвилин, потім збавте вогонь і варите, поки овочі не стануть м'якими.
Навіть якщо ви працюєте, цілком можна взяти «чарівний» супчик в термосі з собою.

Меню на тиждень
День 1-й: їжте тільки суп і фрукти, окрім бананів. Також можна пити воду, чай з шипшини, зелений чай, кава (без цукру).
День 2-й: їжте суп та овочі. Овочі можна їсти в будь-якому вигляді. Утримайтеся від бобових, кукурудзи та горошку. На вечерю можна з'їсти одну картоплину з маслом.
День 3-й: суп, фрукти і овочі, виключаючи тільки запечена картопля.
День 4-й: суп, фрукти, овочі, включаючи банани (але не більше 3 штук) і зняте молоко.
День 5-й: їжте супу скільки хочете, а також 300-500 г яловичини і свіжі помідори.
День 6-й: суп, яловичина і овочі. Побалуйте себе великою порцією листового салату з зеленню. Уникайте вживання картоплі, всі інші овочі вживати можна.
День 7-й: коричневий рис, овочі, суп, фруктовий сік (без додавання цукру).
Якщо є бажання, яловичину можна замінити курячою грудкою без шкіри.
Після семи днів дотримання дієти раджу не накидатися на те, що ви їли раніше, інакше втрачені кілограми повернуться дуже швидко.

Коментарі