Як швидко схуднути: дієта для сідниць

Чи можете ви похвалитися своїми стегнами і сідницями? Якщо ні, то пропонуємо вам дієту, за допомогою якої за два тижні вони стануть тугими і пружними. Ця дієта насамперед призначена жінкам, оскільки природа розпорядилася так, що жир у них накопичується в першу чергу на стегнах і сідницях.

Однак цією дієтою можуть скористатися і чоловіки - особливо запеклі любителі пива, які в нагороду за свою відданість цьому напою обзавелися великими животами безформними. Відомо, що в середньому ми споживаємо в день 115 г жиру, в той час як фізіологічна потреба людини в жирі складає всього 12 г! Здебільшого жир приховано від наших очей - він ховається в готових продуктах як кексів, бісквітів, ковбасних виробів, і ми, коли ласував тістечками, забуваємо, що тим самим стрімко збільшуємо нарости жиру на нашому тілі.
Дотримуючись цієї дієти, ви будете боротися з відкладеннями жиру за допомогою цільних, ситних продуктів. Отже, сьогодні ж приступайте до справи, і ви не встигнете озирнутися, як станете стрункішими! Загальні правила: випивайте в день не менше восьми склянок води, віддаючи перевагу негазованої мінеральної води. Постарайтеся скоротити кількість випитих чашок чаю або кави. Не заварюють чай дуже міцно і пийте його без цукру, те ж саме відноситься і до кави. Чоловіки повинні доповнити пропонований щоденний раціон двома скибочками хліба з борошна грубого помелу і великий картоплиною, звареною в мундирі (400 калорій).

Понеділок

Сніданок: стаканчик натурального йогурту, одне яблуко, один хрусткий хлібець з помідором, нарізаним кружечками.
Обід: 200 г курячої ніжки (без шкіри), велика порція змішаного салату, заправленого лимонним соком, одна маленька булочка з борошна грубого помелу.
Полудень: тост з двома столовими ложками вареної квасолі і крес-салатом.
Вечеря: чарка сухого хересу, велика порція тушкованої кольорової капусти, посипаною 25 г тертого сиру едамського, запечені помідори, квасоля, печене яблуко з начинкою з однієї чайної ложки смородини і чайної ложки меду.

Вівторок

Сніданок: одна низькокалорійна ковбаска, підсмажена на грилі, 25 г грибів, відварених у воді, один хрусткий хлібець, чайна ложка джему.
Обід: сандвіч з двох скибочок хліба з висівками і 50 г домашнього сиру, салат, наскільки виноградин.
Полудень: тарілка пісного супу, маленька булочка з борошна грубого помелу, одне яблуко.
Вечеря: чарка аперитиву, 150 г будь-якої білої риби, запеченої у фользі з цибулею, зеленим і червоним перцем і збризнути лимонним соком, 200 г картоплі, звареної в мундирі, зелена квасоля, капуста, брокколі, кабачки.

Середа

Сніданок: одне яйце некруто або 'в мішечок', два хрусткі хлібці.
Обід: великий шматок дині, дві столові ложки вареної квасолі, велика порція змішаного салату з необмеженого набору, скибочка хліба з висівками.
Полудень: один великий банан, стаканчик дієтичного йогурту.
Вечеря: будь-яке готове низькокалорійне блюдо, тушкована капуста цвітна, запечені помідори, зелена квасоля, невеликий келих сухого вина.

Четвер

Сніданок: тост з хліба з висівками, дві столові ложки (з верхом) домашнього сиру, один помідор.
Обід: хрустка булочка з салатом і 50 г нежирної шинки, одне яблуко.
Полудень: 90 г тунця у власному соку, велика порція змішаного салату, два хрусткі хлібці.
Вечеря: 100 г нежирної баранячої відбивної, приготованої на грилі, трохи підливи, 75 г картопляного пюре на знежиреному молоці, зелена квасоля, капуста, цвітна капуста, один апельсин, невеликий келих сухого вина.

П'ятниця

Сніданок: 25 г пластівців з висівками, розлучених молоком, невеликий банан.
Обід: 100 г креветок, велика порція змішаного салату, заправленого лимонним соком, одна груша.
Полудень: тост з хліба з висівками, запечені помідори, 12 г тертого сиру едамського.
Вечеря: чотири рибні палички, підігріті на грилі, дві столові ложки вареної квасолі, запечені помідори, одна столова ложка зеленого горошку, крес-салат, наскільки виноградин.

Субота

Сніданок: великий шматок дині, стаканчик натурального йогурту.
Обід: нежирний біфштекс в булочці (без цибулі), один апельсин або груша.
Полудень: тарілка пісного супу, два помідори, чотири хрустких хлібця.
Вечеря: 100 г відварених спагетті з соусом з консервованих помідорів, зелені, часнику і 50 г настругати м'яса вареної курки, невеликий банан.

Неділя

Сніданок: фруктовий салат - наріжте кубиками одне яблуко, грушу і банан, заправте двома столовими ложками натурального йогурту.
Обід: відкритий сандвіч - на скибочку хліба з борошна грубого помелу покладіть листи салату-латуку, 25 г холодного нежирного м'яса, три столові ложки салату з капусти шінкованной, скибочки ківі.
Полудень: змішайте 50 г спагетті з зеленим горошком, дрібно нарізаним зеленою цибулею, перцем, помідорами і збризніть всі лимонним соком.
Вечеря: злегка підсмажте цибулю, консервовані помідори, селеру, зелений перець, 50 г настругати курячої грудки, заправте піджарку імбиром і часником за смаком. Подавайте з двома столовими ложками відвареного рису і келихом сухого вина.

Дієта розрахована на два тижні; для жінок щоденна норма калорій становить 1100, для чоловіків - 1400.

Коментарі