Дієта для схуднення. Дієти від Анни Семенович.

Всім відома Ганна Семіновіч ніколи не могла похвалитися своєю худістю, так як гени у неї українські, а українки часто пишнотілі. Анна зізнається, що завжди записує від чого вона поправляється, а від чого худне. Одного разу, коли їй було 15 років, їй тренер поставив умову схуднути на 5 кілограмів. 

Як схудла Анна Семенович
Місяць Семенович харчувалася одними креветками і яблуками, бігала по 2 години на день в шерстянних речах влітку і схудла аж на 5 кг. Зараз Аня розуміє, що їсти треба все - харчування має бути збалансованим: фрукти, овочі, риба, крупи, птиця. І ось, шляхом довгих проб і помилок вона зрозуміла, що найвірніший спосіб схуднути - це більше рухатися, а не менше їсти. Адже вона намагалася голодувати під наглядом лікарів і все одно довелося відновлювати імунну систему.

У даний момент вона дотримується нешкідливої дієти: легко снідає, щільно обідає і зовсім не вечеряє, тільки на ніч випиває чай з медом і Лемон, або приймає теплу ванну хвилин на 15. Кожен день Аня з'їдає по шматочку чорного хліба з кмином, тому що кмин добре очищає організм. Спортзали Семенович не любить і вже давно їх не відвідує, для неї краще басейн і ритмічні танці.

Порада від Анни Семенович: від яких солодощів не товстієш? 

Зефір. У 100 г - 299 ккал, а жирів немає взагалі!

Мармелад. У 100 г - 296 ккал, так само ніяких жирів! Зате в мармеладі замість цукру міститься корисна фруктоза і є желатин, необхідний для суглобів.

Гіркий шоколад. У 100 г - 539 ккал, але багато його не з'їси. При цьому гіркий шоколад корисний для організму та мозкової діяльності.

Коментарі