Як швидко схуднути ... на власному досвіді:)

Від чого ми дійсно поправляємось? Від перекусів! ... Як правило, щоб, якщо не худнути, то хоча б не набирати зайву вагу, треба правильно тамувати голод.

Перекушуючи, нам треба думати не тільки про своє бажання, але й про своє здоров'я теж. Наприклад, сидячи вдома замість консерви можна з'їсти бутерброд із хліба з сьомгою або з сиром:  хліб - підсилює вироблення мозком серотин і піднімає настрій, сьомга - джерело жирних кислот Омега-3, сир - в ньому міститься триптофан, що також сприяє виробленню серотин. Запити такий бутерброд можна томатним соком, багатим бета-каротином, який підтримує клітинний імунітет.

Або перекусити можна чорним хлібом з сиром: чорний хліб - багатий вуглеводами, сир - містить амінокислоту тіросін, яка використовується організмом для вироблення дофаміну, що перешкоджає перезбудження нервової системи. Дофамін допомагає справлятися зі стресами і сприяє підвищенню настрою. Запити свіжовичавленим грейпфруктовим соком - вітамін С, калій, нормалізує серцевий ритм і роботу нервової системи ... склянку соку компенсує нестачу рідини, що є частою причиною неуважності і втоми.


Якщо ви знаходитесь на вулиці, то краще не купуйте для перекусу шоколад або булочку, а купіть яблуко і грушу - вони містять пектин, розчинну клітковину, яка підтримує рівень цукру в крові на оптимальному рівні і не дає вам втратити свідомість з причини браку цукру. Банани є джерелом вітамінів групи В, які беруть участь у виробленні серотин і стимулюють роботу головного мозку. А якщо хочете попити, то купіть негазовану воду - чим більше п'єте води, тим менше залишиться місця для кави. Ну а на крайній випадок купіть краще маложирних йогурт - він підвищує рівень триптофану в крові, що заглушає відчуття втоми і підвищують здатність до концентрації. молочний йогурт містить кальцій, який регулює приплив крові до головного мозку.

Ну а якщо ви раптом зайшли на ринок, то не скупіться і наберіть побільше зеленого салату - майже всі види салатів мають заспокійливу дію на нервову систему, особливо корисно після напруженого дня. Пийте частіше ромашковий чай - заспокоює, розслаблює, знижує тривожність.

Радикальна дієта для швидкого схуднення

Коментарі

  1. Анонім18:51

    В польшу на заробітки і 10-15кг як не бувало, або на город з сапою теж помагає :)

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар